Маринад для риби – 9 смачних рецептів приготування маринаду

Овочевий маринад з моркви і цибулі

Маринад з моркви і цибулі можна вважати базовим рецептом, оскільки він готується майже також як класичний.

Необхідні продукти:

  • 0,25 літра томатного соку;
  • дві моркви і дві цибулини;
  • приправи за смаком.

Процес приготування:

  • Овочі очистити, цибулю нарізати на кільця, викласти на сковороду, обсмажити до красивого кольору і змішати з тертою морквою. Потримати пару хвилин на вогні і влити томатний сік.
  • Приправляємо суміш обраними спеціями, готуємо близько 10 хвилин, після чого в маринад можна опускати рибу.
Дивіться також:  Заморожені фаршировані перці - 7 рецептів приготування в каструлі, духовці
Прокрутка до верху