Маринад для риби – 9 смачних рецептів приготування маринаду

Гірчично-соєвий соус

Риба під маринадом, приготованим за цим рецептом, виходить вельми цікавою і пікантною на смак.

Необхідні продукти:

  • велика ложка гірчиці, не надто гострою;
  • три ложки соєвого соусу;
  • 20 мілілітрів оливкової олії.

Процес приготування:

  • Цей соус готується зовсім легко – просто змішуємо всі інгредієнти. За смаком можна додати ще якихось спецій.
  • 2. Риба поміщається в маринад, тримається хоча б 20 хвилин, після чого піддається тепловій обробці.

Маринад для червоної риби з часником і паприкою

Маринад для червоної риби можна приготувати будь, вона все одно вийде смачною, але цей рецепт додасть страві особливого шарму.

Необхідні продукти:

  • п’ять ложок оливкової олії;
  • 2 зубчики часнику;
  • велика ложка меленої паприки;
  • будь-які інші приправи на свій смак.

Процес приготування:

  • Часник очищаємо, спочатку нарізаємо на невеликі шматочки, а потім тиснемо за допомогою чогось твердого.
  • Додаємо до нього паприку, вибрані спеції, можна трохи посолити. Вливаємо олію і перемішуємо до однорідного стану. У результаті повинна вийти кашка. Їй добре промазуємо рибу і готуємо в духовці.
Дивіться також:  Соус для макаронів – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху