Гірчично-соєвий соус
Риба під маринадом, приготованим за цим рецептом, виходить вельми цікавою і пікантною на смак.
Необхідні продукти:
- велика ложка гірчиці, не надто гострою;
- три ложки соєвого соусу;
- 20 мілілітрів оливкової олії.
Процес приготування:
- Цей соус готується зовсім легко – просто змішуємо всі інгредієнти. За смаком можна додати ще якихось спецій.
- 2. Риба поміщається в маринад, тримається хоча б 20 хвилин, після чого піддається тепловій обробці.
Маринад для червоної риби з часником і паприкою
Маринад для червоної риби можна приготувати будь, вона все одно вийде смачною, але цей рецепт додасть страві особливого шарму.
Необхідні продукти:
- п’ять ложок оливкової олії;
- 2 зубчики часнику;
- велика ложка меленої паприки;
- будь-які інші приправи на свій смак.
Процес приготування:
- Часник очищаємо, спочатку нарізаємо на невеликі шматочки, а потім тиснемо за допомогою чогось твердого.
- Додаємо до нього паприку, вибрані спеції, можна трохи посолити. Вливаємо олію і перемішуємо до однорідного стану. У результаті повинна вийти кашка. Їй добре промазуємо рибу і готуємо в духовці.