Маринад для риби – 9 смачних рецептів приготування маринаду

Соус для риби, приготованої на пару

Парові страви – це не завжди смачно і майже завжди – не дуже гарно. До того ж під час такої обробки багато спеції втрачають свої властивості.

Зробити рибу насиченою і ароматною можна за допомогою маринаду.

Необхідні продукти:

  • зелень і спеції на свій смак;
  • маленька ложка гірчиці;
  • один жовток;
  • ложка лимонного соку;
  • 40 грам сметани.

Процес приготування:

  • Свіжу зелень відокремлюємо від гілок, перемелюємо в блендері і злегка солимо, потім до неї кладемо сметану, гірчицю, вказану кількість лимонного соку і жовток. Все це знову збиваємо і прибираємо на деякий час в холодильник.
  • Приблизно через 20 хвилин гарячу рибу можна поливати охолодженим соусом. Спробуйте, можливо, його доведеться ще трохи підсолити.
Дивіться також:  Підлива з курки – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху