Як приготувати на сковороді
Приготувати медальйони можна і на сковороді.
Для цього потрібні наступні інгредієнти:
- Вирізка яловичини круглої форми – 4 шт.
- Бекон – 4 шт.
- Коньяк – 3 ст. ложки.
- Вино червоне – 3 ст. ложки.
- Вершки (10%) – 3 ст. ложки.
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 1 шт.
- Масло – 30 грам.
- Рослинне масло – 2 ст. ложки.
- Сіль, перець – на свій розсуд.
Приступаємо!
- Для початку слід нарізати бекон смужками так, щоб вони могли повністю обернути м’ясо. Зазвичай вони ріжуться довжиною до 15 см і шириною до 3 див.
- Потім необхідно відбити кожен шматочок яловичини і обернути беконом. Щоб заготівлі тримали свою форму, їх потрібно обмотати тонкою ниткою.
- Медальйони перчимо і солимо.
- Після цього м’ясо слід обсмажити на рослинному маслі. Через 3 хвилини смаження потрібно покласти в сковороду вершкове масло з часником і цибулею.
- Після того як м’ясо з цибулею злегка потушилось, додаємо коньяк, який потрібно підпалити, щоб випарувався спирт.
- Готове м’ясо залишається викласти на тарілку і для приготування соусу закип’ятити на сковороді вино і вершки.