Медальйони з яловичини – ніжні і м’які: 7 рецептів приготування в духовці на сковороді і в мультиварці

Як приготувати на сковороді

Приготувати медальйони можна і на сковороді.

Для цього потрібні наступні інгредієнти:

  • Вирізка яловичини круглої форми – 4 шт.
  • Бекон – 4 шт.
  • Коньяк – 3 ст. ложки.
  • Вино червоне – 3 ст. ложки.
  • Вершки (10%) – 3 ст. ложки.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Масло – 30 грам.
  • Рослинне масло – 2 ст. ложки.
  • Сіль, перець – на свій розсуд.

Приступаємо!

  • Для початку слід нарізати бекон смужками так, щоб вони могли повністю обернути м’ясо. Зазвичай вони ріжуться довжиною до 15 см і шириною до 3 див.
  • Потім необхідно відбити кожен шматочок яловичини і обернути беконом. Щоб заготівлі тримали свою форму, їх потрібно обмотати тонкою ниткою.
  • Медальйони перчимо і солимо.
  • Після цього м’ясо слід обсмажити на рослинному маслі. Через 3 хвилини смаження потрібно покласти в сковороду вершкове масло з часником і цибулею.
  • Після того як м’ясо з цибулею злегка потушилось, додаємо коньяк, який потрібно підпалити, щоб випарувався спирт.
  • Готове м’ясо залишається викласти на тарілку і для приготування соусу закип’ятити на сковороді вино і вершки.
Дивіться також:  Як приготувати брокколі смачно?
Прокрутка до верху