З грибним соусом
Для приготування медальйонів з грибним соусом необхідно підготувати:
- Яловичина – 1 кг
- Цибулина – 1 шт.
- Гриби – 700 р.
- Вершки – 800 мл.
- Коньяк – 30 р.
- Соняшникова олія
- Сіль, перець.
Процес не відрізняється особливою складністю:
- Для приготування грибного соусу необхідно гриби почистити і добре вимити. Потім порізати на дрібні шматочки.
- Після цього їх потрібно смажити на маленькому вогні разом з маслом. Після закінчення 15 хвилин до смаження грибів додати дрібно нарізану цибулю і продовжувати смажити ще 5 хвилин.
- Потім до грибів слід ввести коньяк і підпалити його. Після того як спирт вигорить, потрібно додати 800 мл вершків, щіпку перцю і сіль. Отриману суміш згасити 10 хвилин.
- Для приготування медальйонів необхідно розрізати яловичину на рівні шматочки товщиною до 1,5 див. М’ясо перед смаженням посолити і поперчити. Смажити яловичину слід до утворення золотистої скоринки.