Медальйони з яловичини – ніжні і м’які: 7 рецептів приготування в духовці на сковороді і в мультиварці

З грибним соусом

Для приготування медальйонів з грибним соусом необхідно підготувати:

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибулина – 1 шт.
  • Гриби – 700 р.
  • Вершки – 800 мл.
  • Коньяк – 30 р.
  • Соняшникова олія
  • Сіль, перець.

Процес не відрізняється особливою складністю:

  • Для приготування грибного соусу необхідно гриби почистити і добре вимити. Потім порізати на дрібні шматочки.
  • Після цього їх потрібно смажити на маленькому вогні разом з маслом. Після закінчення 15 хвилин до смаження грибів додати дрібно нарізану цибулю і продовжувати смажити ще 5 хвилин.
  • Потім до грибів слід ввести коньяк і підпалити його. Після того як спирт вигорить, потрібно додати 800 мл вершків, щіпку перцю і сіль. Отриману суміш згасити 10 хвилин.
  • Для приготування медальйонів необхідно розрізати яловичину на рівні шматочки товщиною до 1,5 див. М’ясо перед смаженням посолити і поперчити. Смажити яловичину слід до утворення золотистої скоринки.
Дивіться також:  Імбир маринований – 5 рецептів з імбиром в домашніх умовах
Прокрутка до верху