Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Як смачно посмажити на сковороді

Медальйони зі свинини на сковороді урізноманітнюють раціон і сподобаються всій родині.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • свиняча вирізка – 550 г;
  • пшеничне борошно – 7 г;
  • сирої бекон – 14 скибочок;
  • вершки – 160 мл;
  • рослинне масло – 3 ст. ложки;
  • паприка – 1 ч. ложка;
  • солодкий перець – 2 шт.

Приготування:

  • Нарізати на сім шматків вирізку. Відбити. Натерти сіллю і перцем. Загорнути в бекон.
  • Промазати маслом сковороду. Помістити заготовки. Засмажити.
  • Перець нашаткувати. Підсмажити. Присипати паприкою. Влити вершки. Нагріти. Підсолити. Насипати борошно. Перемішати і закип’ятити. Полити заготовки.
Дивіться також:  Тушковане м’ясо з чорносливом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху