Як смачно посмажити на сковороді
Медальйони зі свинини на сковороді урізноманітнюють раціон і сподобаються всій родині.
Інгредієнти:
- сіль;
- свиняча вирізка – 550 г;
- пшеничне борошно – 7 г;
- сирої бекон – 14 скибочок;
- вершки – 160 мл;
- рослинне масло – 3 ст. ложки;
- паприка – 1 ч. ложка;
- солодкий перець – 2 шт.
Приготування:
- Нарізати на сім шматків вирізку. Відбити. Натерти сіллю і перцем. Загорнути в бекон.
- Промазати маслом сковороду. Помістити заготовки. Засмажити.
- Перець нашаткувати. Підсмажити. Присипати паприкою. Влити вершки. Нагріти. Підсолити. Насипати борошно. Перемішати і закип’ятити. Полити заготовки.