Рецепт приготування з грибами
Рецепт з грибами відрізняється від інших варіантів особливим ароматом і насиченим смаком.
Інгредієнти:
- свиняча вирізка – 350 г;
- кріп;
- оливкова олія;
- сметана – 5 ст. ложок;
- сіль;
- печериці – 220 г;
- борошно – 3 ст. ложки;
- вершкове масло – 2 ст. ложки;
- цибуля – 1 шт.
Приготування:
- Нарізати м’ясо на шматки упоперек волокон. Товщина півтора сантиметра.
- Прогріти духовку (200 градусів). Розстелити фольгу. Натерти заготовки сіллю і перцем. Викласти на фольгу. Збризнути маслом. Загорнути фольгою. Запікати півгодини.
- Порізати гриби. Смажити на сковорідці в олії. Нашаткувати цибулю і відправити до грибів. Прожарити. Підсолити. Присипати кропом. Насипати борошно. Розмішати. Потомити п’ять хвилин.
- Влити сметану. Загасити п’ять хвилин.
- Дістати медальйони. Змастити соусом.