Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Рецепт приготування з грибами

Рецепт з грибами відрізняється від інших варіантів особливим ароматом і насиченим смаком.

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка – 350 г;
  • кріп;
  • оливкова олія;
  • сметана – 5 ст. ложок;
  • сіль;
  • печериці – 220 г;
  • борошно – 3 ст. ложки;
  • вершкове масло – 2 ст. ложки;
  • цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • Нарізати м’ясо на шматки упоперек волокон. Товщина півтора сантиметра.
  • Прогріти духовку (200 градусів). Розстелити фольгу. Натерти заготовки сіллю і перцем. Викласти на фольгу. Збризнути маслом. Загорнути фольгою. Запікати півгодини.
  • Порізати гриби. Смажити на сковорідці в олії. Нашаткувати цибулю і відправити до грибів. Прожарити. Підсолити. Присипати кропом. Насипати борошно. Розмішати. Потомити п’ять хвилин.
  • Влити сметану. Загасити п’ять хвилин.
  • Дістати медальйони. Змастити соусом.
Дивіться також:  Стейк з яловичини на сковороді — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху