Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Медальйони зі свинини в беконі

Оригінальна подача страви прикрасить вечерю і порадує смаком.

Інгредієнти:

  • оливкова олія – 2 ст. ложки;
  • філе свиняче – 2 шт.;
  • майонез – 2 ст. ложки;
  • сіль;
  • зелень рубана – жменя;
  • сирокопчений бекон – 10 шт.;
  • суміш перців – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Нарізати на шматки м’ясо. Посипати сіллю і сумішшю перців. Залити майонезом. Присипати посіченою зеленню. Перемішати. Настояти три години.
  • Це блюдо готуємо в беконі. Для цього загорнути в бекон кожен шматок. Відправити в прогріту сковороду з маслом. Засмажити.
  • Коли заготовки зарум’янилися перемістити в духову шафу, який до цього моменту має температуру 180 градусів. Потомити чверть години.
Дивіться також:  Макарони з яйцем – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху