Медальйони зі свинини в беконі
Оригінальна подача страви прикрасить вечерю і порадує смаком.
Інгредієнти:
- оливкова олія – 2 ст. ложки;
- філе свиняче – 2 шт.;
- майонез – 2 ст. ложки;
- сіль;
- зелень рубана – жменя;
- сирокопчений бекон – 10 шт.;
- суміш перців – 1 ч. ложка.
Приготування:
- Нарізати на шматки м’ясо. Посипати сіллю і сумішшю перців. Залити майонезом. Присипати посіченою зеленню. Перемішати. Настояти три години.
- Це блюдо готуємо в беконі. Для цього загорнути в бекон кожен шматок. Відправити в прогріту сковороду з маслом. Засмажити.
- Коли заготовки зарум’янилися перемістити в духову шафу, який до цього моменту має температуру 180 градусів. Потомити чверть години.