Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Як приготувати з ананасами

Медальйони зі свинини з ананасами – це солодкувате, ніжне блюдо, яке підкорює всіх з першого шматочка.

Інгредієнти:

  • зелень – 3 г;
  • свинина – 270 г вирізки;
  • рослинне масло – 35 мл;
  • черрі – 15 г;
  • перець;
  • сир – 120 г натертого;
  • сіль;
  • майонез – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Нарізати м’ясо. Відбити. Посипати сіллю і перцем. Розтерти. Змастити майонезом.
  • Викласти на деко, який заздалегідь промазали маслом. Вкрити кільцями ананаса.
  • Присипати сирної стружкою і відправити запікатися. Режим 180 градусів. Час – чверть години. Прикрасити черрі і зеленню.
Дивіться також:  Курка з грибами у вершковому соусі — 8 рецептів
Прокрутка до верху