Як приготувати з ананасами
Медальйони зі свинини з ананасами – це солодкувате, ніжне блюдо, яке підкорює всіх з першого шматочка.
Інгредієнти:
- зелень – 3 г;
- свинина – 270 г вирізки;
- рослинне масло – 35 мл;
- черрі – 15 г;
- перець;
- сир – 120 г натертого;
- сіль;
- майонез – 2 ст. ложки.
Приготування:
- Нарізати м’ясо. Відбити. Посипати сіллю і перцем. Розтерти. Змастити майонезом.
- Викласти на деко, який заздалегідь промазали маслом. Вкрити кільцями ананаса.
- Присипати сирної стружкою і відправити запікатися. Режим 180 градусів. Час – чверть години. Прикрасити черрі і зеленню.