Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Готуємо у вершковому соусі

Неймовірно просте блюдо здатне прикрасити будь-який стіл, порадує вишуканим смаком і ароматом.

Інгредієнти:

  • свинина – 950 г вирізки;
  • перець чорний – 0,2 ч. ложки;
  • печериці – 320 г;
  • сіль – 2 ч. ложки;
  • цибуля – 1 шт.;
  • борошно – 2 ч. ложки;
  • вершки – 420 мл

Приготування:

  • Вирізку нарізати. Повинні вийти медальйони. Товщина максимум півтора сантиметра.
  • Нашаткувати цибулю. Гриби нарізати.
  • Обсмажити свинину з усіх боків у маслі на сковорідці.
  • Засмажити цибульні кубики. Додати гриби. Прожарити. Посипати борошном. Потомити три хвилини. Залити вершками. Посолити. Поперчити. Потомити п’ять хвилин.
  • Залити готові медальйони соусом.

На медальйони завжди використовують тільки вирізку. Саме ця частина легко ріжеться на необхідні за формою шматочки. Нарізати суворо поперек волокон.

Дивіться також:  Як готувати макарони по-флотськи – 8 покрокових рецептів
Прокрутка до верху