Готуємо у вершковому соусі
Неймовірно просте блюдо здатне прикрасити будь-який стіл, порадує вишуканим смаком і ароматом.
Інгредієнти:
- свинина – 950 г вирізки;
- перець чорний – 0,2 ч. ложки;
- печериці – 320 г;
- сіль – 2 ч. ложки;
- цибуля – 1 шт.;
- борошно – 2 ч. ложки;
- вершки – 420 мл
Приготування:
- Вирізку нарізати. Повинні вийти медальйони. Товщина максимум півтора сантиметра.
- Нашаткувати цибулю. Гриби нарізати.
- Обсмажити свинину з усіх боків у маслі на сковорідці.
- Засмажити цибульні кубики. Додати гриби. Прожарити. Посипати борошном. Потомити три хвилини. Залити вершками. Посолити. Поперчити. Потомити п’ять хвилин.
- Залити готові медальйони соусом.
На медальйони завжди використовують тільки вирізку. Саме ця частина легко ріжеться на необхідні за формою шматочки. Нарізати суворо поперек волокон.