Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Медальйони зі свинини в мультиварці

Ніжне страва нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти:

  • свинина 750 г вирізки;
  • рослинне масло – 55 мл;
  • томатний сік – 210 мл;
  • приправа для м’яса – 2 ч. ложки;
  • сіль – 1 ч. ложки.

Приготування:

  • Нарізати на шматки м’ясо. Натерти сіллю і приправою. Залити соком. Настояти три години.
  • Включити прилад. Вибрати режим «Смаження». Влити в чашу масло. Віджати м’ясо. Помістити в чашу. Засмажити.

Рецепт в апельсиново-імбирному соусі

Ніжний цитрусовий аромат і приємний смак імбиру допоможуть зробити блюдо ідеальним.

Інгредієнти:

  • апельсин – 0,5 шт.;
  • сіль;
  • демі-глас – 5 м;
  • імбир – 25 г кореня;
  • свинина – 550 г вирізки;
  • рослинна олія – 5 мл;
  • соєвий соус – 1 ч. ложка;
  • апельсиновий сік – 170 мл;
  • часник – 5 р.

Приготування:

  • За допомогою самої дрібної терки подрібнити корінь. Зняти цедру з апельсина. Нарізати і обсмажити пару хвилин.
  • Залити соком і додати порубані часникові зубки. Закип’ятити.
  • Помістити імбир. Налити соус. Видавити сік з половини апельсина. Підсолити. Додати демі-глас. Закип’ятити. Заважати необхідно постійно.
  • Нарізати м’ясо. Підсолити і засмажити. Готові медальйони полити соусом.
Дивіться також:  Томатна паста – 7 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху