Медальйони зі свинини в мультиварці
Ніжне страва нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти:
- свинина 750 г вирізки;
- рослинне масло – 55 мл;
- томатний сік – 210 мл;
- приправа для м’яса – 2 ч. ложки;
- сіль – 1 ч. ложки.
Приготування:
- Нарізати на шматки м’ясо. Натерти сіллю і приправою. Залити соком. Настояти три години.
- Включити прилад. Вибрати режим «Смаження». Влити в чашу масло. Віджати м’ясо. Помістити в чашу. Засмажити.
Рецепт в апельсиново-імбирному соусі
Ніжний цитрусовий аромат і приємний смак імбиру допоможуть зробити блюдо ідеальним.
Інгредієнти:
- апельсин – 0,5 шт.;
- сіль;
- демі-глас – 5 м;
- імбир – 25 г кореня;
- свинина – 550 г вирізки;
- рослинна олія – 5 мл;
- соєвий соус – 1 ч. ложка;
- апельсиновий сік – 170 мл;
- часник – 5 р.
Приготування:
- За допомогою самої дрібної терки подрібнити корінь. Зняти цедру з апельсина. Нарізати і обсмажити пару хвилин.
- Залити соком і додати порубані часникові зубки. Закип’ятити.
- Помістити імбир. Налити соус. Видавити сік з половини апельсина. Підсолити. Додати демі-глас. Закип’ятити. Заважати необхідно постійно.
- Нарізати м’ясо. Підсолити і засмажити. Готові медальйони полити соусом.