Медальйони зі свинини – 10 рецептів приготування

Медальйони зі свинини з помідорами і сиром

Для приготування знадобляться шпажки або зубочистки.

Інгредієнти:

  • свинина – 370 г вирізки;
  • сіль;
  • бекон – 55 г;
  • суміш перців;
  • сир – 55 г;
  • картопля – 210 г;
  • майонез – 25 г;
  • томат – 1 шт.;
  • шпинат – 65 г;
  • бальзамічний оцет – 12 мл;
  • оливкова олія.

Приготування:

  • Нарізати медальйонами м’ясо.
  • Розжарити сковорідку. Влити масло, і засмажити заготовки до красивого золотистого кольору. Розрізати на дві частини.
  • Обсмажити бекон, які нарізали дрібними смужками. Нарізати кружечками помідор.
  • Кожну половинку медальйона промазати майонезом.
  • Помістити смужку бекону і вкрити томатом. Викласти другу частину медальйона. Вкрити помідором. Накрити тонким шматочком сиру. Проткнути наскрізь шпажкою.
  • Викласти на деко. Відправити в духову піч (200 градусів). Запікати до рум’яного кольору сиру.
Дивіться також:  Бефстроганов з курячої грудки – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху