Медальйони зі свинини з помідорами і сиром
Для приготування знадобляться шпажки або зубочистки.
Інгредієнти:
- свинина – 370 г вирізки;
- сіль;
- бекон – 55 г;
- суміш перців;
- сир – 55 г;
- картопля – 210 г;
- майонез – 25 г;
- томат – 1 шт.;
- шпинат – 65 г;
- бальзамічний оцет – 12 мл;
- оливкова олія.
Приготування:
- Нарізати медальйонами м’ясо.
- Розжарити сковорідку. Влити масло, і засмажити заготовки до красивого золотистого кольору. Розрізати на дві частини.
- Обсмажити бекон, які нарізали дрібними смужками. Нарізати кружечками помідор.
- Кожну половинку медальйона промазати майонезом.
- Помістити смужку бекону і вкрити томатом. Викласти другу частину медальйона. Вкрити помідором. Накрити тонким шматочком сиру. Проткнути наскрізь шпажкою.
- Викласти на деко. Відправити в духову піч (200 градусів). Запікати до рум’яного кольору сиру.