Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Запікаємо в духовці з картоплею

Філе минтая, запечене з картоплею, стане ситним обідом, дарує сили і енергію в завершенні робочого дня.

Щоб створити таке блюдо, необхідно підготувати:

  • півкілограма філе;
  • 1 цибулину;
  • 1 кг картоплі;
  • 3 середніх томата;
  • майонез, сіль, спеції, рослинна олія і зелень.

Основні кроки приготування:

  • Риба нарізають шматочками, які змішуються з сіллю, спеціями і цибульними кільцями. Потім вони присмачуються майонезом і отставляются на деякий час.
  • В окремій мисці змішуються картопляні слайсы, щіпка солі, трохи масла і майонез.
  • Томати нарізати шайбами.
  • У вогнетривку форму викладаються шари: картопля, риба, помідори, зелень.
  • Випікання здійснюється в розігрітій до 200°C духовій шафі в межах 50 хвилин.
Дивіться також:  Вівсяна каша в мультиварці – 6 рецептів на воді або молоці
Прокрутка до верху