Запікаємо в духовці з картоплею
Філе минтая, запечене з картоплею, стане ситним обідом, дарує сили і енергію в завершенні робочого дня.
Щоб створити таке блюдо, необхідно підготувати:
- півкілограма філе;
- 1 цибулину;
- 1 кг картоплі;
- 3 середніх томата;
- майонез, сіль, спеції, рослинна олія і зелень.
Основні кроки приготування:
- Риба нарізають шматочками, які змішуються з сіллю, спеціями і цибульними кільцями. Потім вони присмачуються майонезом і отставляются на деякий час.
- В окремій мисці змішуються картопляні слайсы, щіпка солі, трохи масла і майонез.
- Томати нарізати шайбами.
- У вогнетривку форму викладаються шари: картопля, риба, помідори, зелень.
- Випікання здійснюється в розігрітій до 200°C духовій шафі в межах 50 хвилин.