Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Риба під сирною скоринкою

Філе минтая в духовці з апетитною скоринкою готується дуже швидко, а виходить дуже смачним.

Для створення кулінарного шедевру знадобляться:

  • 2 рибних філе;
  • 1 цибулина;
  • 100 мл йогурту;
  • 2 яйця;
  • шматочок сиру;
  • сіль, прянощі, олія соняшникова.

Спосіб приготування:

  • Подрібнений кубиками цибулю пассеруется близько 5 хвилин, після чого викладається у форму для запікання.
  • Другим шаром розміщуються порційні рибні шматки, які приправляються і подсаливаются.
  • В піалі готується заливка з яєць, йогурту і натертого сиру, якої заливається вміст форми.
  • Минтай випікається 20 хвилин при 200°C.
Дивіться також:  Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху