Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Під вершковим соусом

Риба під маринадом з вершків відрізняється пікантним смаком надзвичайно ніжного м’яса.

Для приготування досить підготувати такі продукти:

  • риба – 400 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • цибуля – 2 шт.;
  • вершки – 200 мл;
  • масло – 100 г;
  • сіль, перець, зелень – за смаком.

Готується блюдо за такою схемою:

  • Цибульні півкільця пассеруются на вершковому маслі, після чого до них додається подрібнений часник.
  • Рибне філе нарізати кубиками, які також відправляються до цибулі.
  • Через 3 хвилини, все заливається вершками.
  • Вміст солиться, приправляється і гаситься 15 хвилин при постійному помішуванні.
  • В кінці додається рубана зелень, і вміст настоюється близько 10 хвилин на вимкненій плиті під закритою кришкою.

Отже, смачно приготувати минтая дуже просто, тим більше при наявності такого безлічі прекрасних кулінарних ідей. Спробуйте самі і результат, повірте, буде чудовий!

Дивіться також:  Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток
Прокрутка до верху