Під вершковим соусом
Риба під маринадом з вершків відрізняється пікантним смаком надзвичайно ніжного м’яса.
Для приготування досить підготувати такі продукти:
- риба – 400 г;
- часник – 2 зубчики;
- цибуля – 2 шт.;
- вершки – 200 мл;
- масло – 100 г;
- сіль, перець, зелень – за смаком.
Готується блюдо за такою схемою:
- Цибульні півкільця пассеруются на вершковому маслі, після чого до них додається подрібнений часник.
- Рибне філе нарізати кубиками, які також відправляються до цибулі.
- Через 3 хвилини, все заливається вершками.
- Вміст солиться, приправляється і гаситься 15 хвилин при постійному помішуванні.
- В кінці додається рубана зелень, і вміст настоюється близько 10 хвилин на вимкненій плиті під закритою кришкою.
Отже, смачно приготувати минтая дуже просто, тим більше при наявності такого безлічі прекрасних кулінарних ідей. Спробуйте самі і результат, повірте, буде чудовий!