Рибні котлети
Соковите друге блюдо, яке з легкістю можна приготувати з 1 кг рибного філе.
Додатково будуть потрібні:
- 4 невеликі цибулини;
- 1 морква;
- 4 середніх яйця;
- півсклянки молока;
- хлібний скибочка;
- спеції, сіль, рослинне масло.
Етапи створення рум’яних котлет:
- Філе нарізати на шматки.
- Хліб замочується в молоці.
- Подрібнені цибулю і моркву пассеруются на сковороді до золотистого кольору.
- Всі підготовлені продукти пропускаються через м’ясорубку.
- В отриманий фарш забиваються яйця і додаються сіль, спеції.
- З готового фаршу формуються невеликі котлети і обсмажуються до готового стану з різних сторін.