Під маринадом з цибулі і моркви
Нехитра у виконанні, знайоме з радянської пори страву, – минтай, тушкований з морквою і цибулею.
Для приготування необхідно підготувати:
- 400 г риби;
- 1 морква;
- 1 цибулину;
- 50 мл томатної пасти;
- стільки ж масла;
- у два рази більше борошна;
- трохи оцту, солі, спецій.
Щоб зануритися в недалеке минуле виконайте кілька простих кроків:
- Очищена риба нарізають на порційні шматки, солиться і приправляється.
- Через 20 хвилин шматочки обвалюються в борошні і обсмажуються до рум’яної скоринки.
- В іншу сковороду викладається морквяно-цибульна суміш, яка через 7 хвилин обсмажування заливається розведеним в невеликій кількості води томатною пастою.
- У пасерування додається трохи оцту, сіль і спеції, після чого маринадом заливається минтай, який гаситься близько 10 хвилин.
- Перед подаванням страву настоюється 4 години.