Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Під маринадом з цибулі і моркви

Нехитра у виконанні, знайоме з радянської пори страву, – минтай, тушкований з морквою і цибулею.

Для приготування необхідно підготувати:

  • 400 г риби;
  • 1 морква;
  • 1 цибулину;
  • 50 мл томатної пасти;
  • стільки ж масла;
  • у два рази більше борошна;
  • трохи оцту, солі, спецій.

Щоб зануритися в недалеке минуле виконайте кілька простих кроків:

  • Очищена риба нарізають на порційні шматки, солиться і приправляється.
  • Через 20 хвилин шматочки обвалюються в борошні і обсмажуються до рум’яної скоринки.
  • В іншу сковороду викладається морквяно-цибульна суміш, яка через 7 хвилин обсмажування заливається розведеним в невеликій кількості води томатною пастою.
  • У пасерування додається трохи оцту, сіль і спеції, після чого маринадом заливається минтай, який гаситься близько 10 хвилин.
  • Перед подаванням страву настоюється 4 години.
Дивіться також:  Манна каша – 7 рецептів як варити на молоці
Прокрутка до верху