Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах

Як смачно приготувати філе риби в клярі?

Минтай в клярі – традиційне блюдо на святкових столах, яке з роками не втрачає популярності.

Крім 500 г риби, для приготування використовуються:

  • з 200 г молока і борошна;
  • 2 яйця;
  • сіль, сік лимона.

Щоб насолодитися рибним смаком:

  • Порційні шматки риби сбрызгиваются соком і солятся.
  • З молока, яєць і невеликої кількості борошна готується тісто консистенції сметани.
  • В окремій тарілці з борошном обвалюються промариновані рибні шматочки, які потім опускаються в кляр.
  • Риба обсмажується на вогні середньої інтенсивності з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Дивіться також:  Тушкована курка в мультиварці – 7 рецептів
Прокрутка до верху