Готуємо в мультиварці
Багато хто вважає, що вміло приготувати рибу можуть тільки досвідчені кухарі. Але якщо ви знаєте перевірений рецепт і у вас є мультиварка, то таким кухарем зможете стати саме ви. Завдяки цьому чуду техніки можна не тільки приготувати апетитну страву, але і зберегти корисні речовини в рибі.
Інгредієнти:
- дві тушки минтая;
- цибулина;
- дві середні моркви;
- борошно;
- шість ложок кетчупу;
- лавровий лист;
- три горошини запашного перцю;
- дві ложки яблучного оцту;
- сіль, приправа для риби;
- борошно, олія.
Спосіб приготування:
- У борошно додаємо сіль і будь-яку приправу для риби, перемішуємо. Паніруємо шматочки риби і обсмажуємо на олії до легкої скоринки.
- У чашу мультиварки наливаємо масло, встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо кільця цибулі. Потім додаємо подрібнену на терці моркву.
- Окремо готуємо маринад з кетчупу, солі, оцту і склянки води.
- Викладаємо зверху овочів шматочки обсмаженого минтая, кладемо лавровий лист і запашний перець, заливаємо все маринадом.
- Встановлюємо режим «Гасіння» на 20 хвилин, а потім на режимі «Підігрів» тримаємо ще 2/3 години.
- Остигле готову страву ставимо в холодильник, щоб риба добре просочилася.