Минтай під маринадом – 7 смачних рецептів в духовці, в мультиварці і на сковороді

Готуємо в мультиварці

Багато хто вважає, що вміло приготувати рибу можуть тільки досвідчені кухарі. Але якщо ви знаєте перевірений рецепт і у вас є мультиварка, то таким кухарем зможете стати саме ви. Завдяки цьому чуду техніки можна не тільки приготувати апетитну страву, але і зберегти корисні речовини в рибі.

Інгредієнти:

  • дві тушки минтая;
  • цибулина;
  • дві середні моркви;
  • борошно;
  • шість ложок кетчупу;
  • лавровий лист;
  • три горошини запашного перцю;
  • дві ложки яблучного оцту;
  • сіль, приправа для риби;
  • борошно, олія.

Спосіб приготування:

  • У борошно додаємо сіль і будь-яку приправу для риби, перемішуємо. Паніруємо шматочки риби і обсмажуємо на олії до легкої скоринки.
  • У чашу мультиварки наливаємо масло, встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо кільця цибулі. Потім додаємо подрібнену на терці моркву.
  • Окремо готуємо маринад з кетчупу, солі, оцту і склянки води.
  • Викладаємо зверху овочів шматочки обсмаженого минтая, кладемо лавровий лист і запашний перець, заливаємо все маринадом.
  • Встановлюємо режим «Гасіння» на 20 хвилин, а потім на режимі «Підігрів» тримаємо ще 2/3 години.
  • Остигле готову страву ставимо в холодильник, щоб риба добре просочилася.

Дивіться також:  Макарони з яйцем – 7 рецептів приготування на сковороді
Прокрутка до верху