Минтай під маринадом – 7 смачних рецептів в духовці, в мультиварці і на сковороді

Минтай під маринадом з моркви і цибулі з майонезом

Тушкований минтай з овочами і майонезом готується дуже просто. Все, що вам потрібно, – це підготувати невеликий список інгредієнтів і взяти глибоку сковороду або сотейник. А щоб блюдо вийшло ще смачніше, потріть моркву не на звичайній тертці, а на тій, що призначена для корейських салатів.

Інгредієнти:

  • дві – три тушки минтая;
  • дві моркви;
  • два цибулі;
  • стакан майонезу;
  • спеції, олія.

Спосіб приготування:

  • У глибокій ємності розігріваємо масло і викладаємо в нього шматочки риби, які попередньо присмачили сіллю і перцем.
  • Зверху кладемо нарізану кільцями цибулю, а потім формуємо шар натертої моркви.
  • Заливаємо майонез, накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо 30 хвилин.
Дивіться також:  Сало в тузлуці – 5 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху