Минтай під маринадом з моркви і цибулі з майонезом
Тушкований минтай з овочами і майонезом готується дуже просто. Все, що вам потрібно, – це підготувати невеликий список інгредієнтів і взяти глибоку сковороду або сотейник. А щоб блюдо вийшло ще смачніше, потріть моркву не на звичайній тертці, а на тій, що призначена для корейських салатів.
Інгредієнти:
- дві – три тушки минтая;
- дві моркви;
- два цибулі;
- стакан майонезу;
- спеції, олія.
Спосіб приготування:
- У глибокій ємності розігріваємо масло і викладаємо в нього шматочки риби, які попередньо присмачили сіллю і перцем.
- Зверху кладемо нарізану кільцями цибулю, а потім формуємо шар натертої моркви.
- Заливаємо майонез, накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо 30 хвилин.