Минтай тушкований з морквою і цибулею – 6 рецептів

З морквою і цибулею в мультиварці

 

Рецепт приготування минтая, тушкованої з овочами в мультиварці, це справжня знахідка для кожної господині. Він дозволить швидко зробити смачний ситний обід, при цьому без особливих зусиль. Жінці навіть не доведеться постійно стежити за підготовкою стравою, вона зможе спокійно зайнятися іншими важливими справами. Для такого частування буде потрібно: 2-3 рибних тушки, по 2 шт. цибулі і моркви, 220 р. жирної сметани, приправи, сіль.

  • Чаша мультиварки змащується маслом, після чого протягом 10 хвилин в режимі «Випічка» в ній готуються подрібнені будь-яким зручним способом моркву і цибулю. Важливо не забувати періодично помішувати ці інгредієнти. Щоб додати страві ніжну вершкову нотку, краще всього обсмажувати овочі не на рослинному, а на вершковому маслі.
  • Рибні тушки ретельно обробляються і промивається холодною водою, а потім нарезаются не невеликі шматки. Кожен скибочку потрібно посолити і змастити будь-якими обраними спеціями або ароматними травами.
  • Минтай викладається поверх овочів в чашу пристрою і заливається сумішшю води і сметани (рідини знадобиться близько 150 мл).
  • Залишилося вибрати програму «Гасіння» і забути про підготовку рибці на 40 хвилин.
  • Замість сметани з водою в такому рецепті актуально використовувати і жирні вершки. Особливо, якщо вони домашні. Зверху рибу можна посипати тертим твердим сиром. Це зробить блюдо ще більш ситним.

    Дивіться також:  Запечена куряча грудка – 9 рецептів смачної і соковитої курячої грудки в духовці і в мультиварці
    Прокрутка до верху