Рецепт тушкованого минтая без використання масла
Тушкований з овочами минтай цілком може виявитися і дієтичним низькокалорійним стравою.
Такий варіант частування сміливо допускається є навіть на строгій дієті. Звичайно, тоді всі інгредієнти будуть обсмажуватися без масла. Щоб приготувати цю страву, потрібно взяти: 500 р. філе минтая, за 1ш. моркви, цибулі і червоного болгарського перцю, сіль, різноманітні приправи, воду.
Готову страву можна подавати з соусом з нежирної сметани або несолодкого йогурту без добавок, змішаного з часником.
Для приготування тушкованого минтая з овочами по кожному з обраних рецептів допускається використовувати будь-яку зручну сковороду, так і казан, чавунний горщик або й зовсім скляну форму, яка призначена для духового шафи. Якщо обраний останній варіант, то температура гасіння риби в духовці не повинна перевищувати 150-160 градусів.