Філе минтая, запечене з картоплею
Ситне блюдо на вечерю — минтай з картоплею. Для нього на три рибки потрібно взяти штук п’ять-шість картоплин, одну велику цибулину, три ложки майонезу, трохи гірчиці, солі, сік одного лимона, трохи меленого перцю, а також пару столових ложок вершкового масла.
Приготування:
- В малій посуді змішуємо майонез і розм’якшене вершкове масло, вливаємо сік лимона і кладемо трохи гірчиці.
- На дно дека, подмазанного маслом, викладаємо нарізану нетовстими кружальцями картоплю.
- Зверху викласти кільця цибулі.
- Потім розподілити рибу шматками.
- Посолити, поперчити і викласти приготований соус.
- Запікати трохи більше півгодини.