Минтай в духовці — 11 рецептів запікання

Філе минтая, запечене з картоплею

Ситне блюдо на вечерю — минтай з картоплею. Для нього на три рибки потрібно взяти штук п’ять-шість картоплин, одну велику цибулину, три ложки майонезу, трохи гірчиці, солі, сік одного лимона, трохи меленого перцю, а також пару столових ложок вершкового масла.

Приготування:

  • В малій посуді змішуємо майонез і розм’якшене вершкове масло, вливаємо сік лимона і кладемо трохи гірчиці.
  • На дно дека, подмазанного маслом, викладаємо нарізану нетовстими кружальцями картоплю.
  • Зверху викласти кільця цибулі.
  • Потім розподілити рибу шматками.
  • Посолити, поперчити і викласти приготований соус.
  • Запікати трохи більше півгодини.
Дивіться також:  Паштет з гусячої печінки – 7 рецептів приготування в домашніх умовах