Млинці без молока – рецепт з фото

Млинці без молока нічим не поступаються традиційним млинців з молочними продуктами. Вони виходять тонкими і ніжними. З ними поєднується різна начинка: солодка, солона, фруктова, м’ясна чи рибна.

Поради для приготування млинців без молока

Млинці без молока можуть бути чудовим десертом. До них можуть подаватися солодкі соуси або фрукти. Також вони можуть стати другою стравою, нафаршировав їх різними начинками. В якості начинки можна взяти малосольну і слабосолену рибу, м’ясний фарш, смажені гриби, сир і т. д.

Оскільки у млинчиків висока щільність їх можна запікати без зайвих проблем. Вони не порвуться під час цього процесу. Для запікання млинчиків духовку слід розігріти до 200 градусів. Вони вийдуть рум’яними, і будуть мати тонку хрустку скоринку.

Млинці без молока є відмінним варіантом для ранкового прийому їжі, або в якості закуски.

Рецепт млинців без молока на майонезі

Час приготування – півгодини.

Кількість порцій – 15.

Склад продуктів для млинців без молока з майонезом:

  • Вода – 5 склянок.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Яйця – 1 шт.
  • 3 чашки борошна пшеничного.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль.
  • Сода.

Як приготувати млинці без молока на майонезі

Змішуємо прохолодну воду з сіллю, цукром, яйцем і майонезом. Інгредієнти збиваються до однорідної маси. До них всипається борошно. Все треба добре перемішати для усунення грудок. Густота тіста повинна бути невелика. До нього додається гашене сода, вливається рафінована олія і перемішується.

Сковорідка змащується маслом і розігрівається на невеликому вогні. Млинці випікаються з двох сторінок. Поява золотистого відтінку стає сигналом про готовність.

У млинчиків з’являються дірочки. Вони виходять тоненькими і рум’яними, і дуже смачними.

Дивіться також:  Рецепт французьких млинців і крепів

Чорничні млинці без молока

Витрата по часу – 1 година.

Кількість порцій – 15.

Склад продуктів для чорничних млинців без молока:

  • 2 склянки борошна.
  • Вода – 5 чашок.
  • Цукор – 6 ст. л.
  • 3 ст. л. масла рослинного.
  • 1 склянка свіжих або заморожених ягід чорниці.

Приготування чорничних млинців без молока

Спочатку змішується борошно з цукровим порошком, сіллю і содою. Потім до них додається чорниця. Інгредієнти потрібно ретельно перемішати.

Додайте в іншу ємність яйця з водою, і змішайте їх. Додайте суміш з яєць з водою до борошні, і перемішуйте до утворення густого кляру. Потрібно змішувати поки продукти не перетворяться в однорідну масу.

Сковорідка змащується маслом, і розігрівається на невеликому вогні. Розподіляємо тісто по всій сковорідці. Обсмажуємо млинці з двох сторін. Вони повинні повністю пропектися.

Млинці подаються гарячими. Доповненням може стати чорничний сироп, желе або варення.

Прокрутка до верху