Смачні і ніжні цукрові млинці на молоці
Це ласощі завжди подається з солодкими начинками і доповненнями. Виняток становить лише сметана. Вони готуються з: 1 ст. білого борошна, щіпки дрібної солі, 470 мл молока, 3 сирих яєць, 4-5 ст. л. цукру.
- У глибоку чашку просіюється пшеничне борошно.
- Туди ж відправляються злегка збиті жовтки з молоком.
- У масу порційно додається борошно.
- В останню чергу збиваються в піну яєчні білки і акуратно втручаються в тісто.
- Цукор в масу не додається!
- Як тільки випечеться перший млинець, він прямо на сковорідці посипається 1 ч. л. цукрового піску, після чого згортається трикутником і знімається.
Частування смачно пробувати в гарячому вигляді.