Тонкі млинці на молоці з окропом
Якщо господиня точно знає, що готові млинчики буде заморочуватися начинка солона, можна додати в тісто будь-яку висушену зелень. Також береться: пара склянок просіяного пшеничного борошна, щіпка дрібної солі, 1 ч. л. розпушувача, 75 г білого цукру, 1 ст. крутого окропу, 3 сирих яйця, 60 мл рослинного масла, 470 мл жирного молока.
- Яйця розтираються з білим цукром і дрібкою солі.
- В солодку яєчну суміш додається збагачена киснем борошно і розпушувач.
- У ретельно размешанное тісто вводиться молоко, а потім тонкою цівкою – окріп. В останню чергу в однорідній масі розчиняється масло.
Тонкі млинці на молоці смажать з обох боків до рум’яності.