Млинці на молоці – 7 рецептів тонких млинчиків з дірочками

Зробити млинці на кислому молоці — покроковий рецепт

Млинці вразять вишуканим смаком і чудовим ароматом випічки. Їх полюблять дорослі і малята. Це блюдо стане центральною стравою на дитячому святі.

Склад:

  • молоко кисле – 615 мл;
  • борошно – 325 г;
  • яйця – 2 штуки;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – 4 столові ложки;
  • оливкова олія – 4,5 столових ложок.

Етапи приготування:

  • Яйця, цукровий пісок, сіль розмішати з допомогою блендера.
  • Влити кисле молоко.
  • Борошно підсипати повільно, безперервно помішуючи, уникаючи формування грудок. Влити олію.
  • Змастити сковорідку олією, розжарити. Налити тісто, приступити до випікання, не забуваючи вчасно перевертати, щоб млинці не підгоріли.

Страву подають із фруктовим пюре або кремоподібним сиром. Можна доповнити блюдо чорницею або часточками яблук.

Дивіться також:  Чому рвуться млинці, і як це виправити
Прокрутка до верху