Млинці на молоці – 7 рецептів тонких млинчиків з дірочками

Рецепт тонких млинців на молоці з дірочками без додавання яєць

Млинці вразять всіх хрусткими краями і тонкою текстурою. Щоб страва порадувало жовтим відтінком, в тісто рекомендується всипати куркуму.

Склад:

  • молоко – 970 мл;
  • борошно – 430 г;
  • сода – щіпка;
  • сіль – за смаком;
  • цукор – 3 столові ложки;
  • лляне масло – 2,5 столові ложки;
  • масло вершкове – 62 р.

Етапи приготування:

  • Розмішати 450 мл молока з цукровим піском, сіллю, содою. Всипати в миску борошно, безперервно помішуючи ложкою. Суміш повинна бути кашкоподібної консистенції.
  • Влити в тісто олію.
  • Молоко необхідно прокип’ятити, влити в чашу.
  • Вершкове масло розтопити на сковорідці, де будуть випікатися млинці. Влити його в чашу.
  • Налити тісто на сковороду і випікати 1-2 хвилини з кожного боку.

Готові вироби сформувати куточком. Подавати з квітковим гречаним медом.

Дивіться також:  Млинці на воді
Прокрутка до верху