Приготувати млинці на топленому молоці
Пряжене молоко надає млинців легкість, легкість, неповторний смак. Здобне блюдо приведе в захват навіть розбірливого дитини.
Склад:
- молоко топлене – 540 мл;
- борошно – 210 г;
- цукор – 2,5 столові ложки;
- сода – щіпка;
- яйця – 2 штуки;
- лляне масло – 2 столові ложки;
- сіль – 0,5 чайної ложки.
Етапи приготування:
- У блендері змішати яйця з цукром. Важливо стежити, щоб маса вийшла однорідною і кремоподібній.
- Закип’ятити пряжене молоко, опустивши туди збиті яйця, сіль, соду. Акуратно всипати борошно, безперервно перемішуючи близько 6 хвилин. Важливо не допустити утворення грудок з борошна. Додати лляне масло.
- Акуратно налити тісто на заздалегідь розігріту сковорідку. Пекти до золотистого відтінку на обох сторонах млинця.
Ароматне блюдо дуже порадує домашніх і гостей своїм смаком. До столу такі млинці рекомендується подавати з варенням з малини, вишні або чорної смородини.
Млинці – це блюдо, яке завжди принесе в дім свято та чудовий настрій. Їх можна готувати в будь-який час, не тільки на Масляну, адже піч їх дуже просто і швидко. А діти з радістю будуть їсти на сніданок солодкі і тонкі млинці на молоці з різними цікавими начинками.