Млинці на молоці – 7 рецептів тонких млинчиків з дірочками

Приготувати млинці на топленому молоці

Пряжене молоко надає млинців легкість, легкість, неповторний смак. Здобне блюдо приведе в захват навіть розбірливого дитини.

Склад:

  • молоко топлене – 540 мл;
  • борошно – 210 г;
  • цукор – 2,5 столові ложки;
  • сода – щіпка;
  • яйця – 2 штуки;
  • лляне масло – 2 столові ложки;
  • сіль – 0,5 чайної ложки.

Етапи приготування:

  • У блендері змішати яйця з цукром. Важливо стежити, щоб маса вийшла однорідною і кремоподібній.
  • Закип’ятити пряжене молоко, опустивши туди збиті яйця, сіль, соду. Акуратно всипати борошно, безперервно перемішуючи близько 6 хвилин. Важливо не допустити утворення грудок з борошна. Додати лляне масло.
  • Акуратно налити тісто на заздалегідь розігріту сковорідку. Пекти до золотистого відтінку на обох сторонах млинця.

Ароматне блюдо дуже порадує домашніх і гостей своїм смаком. До столу такі млинці рекомендується подавати з варенням з малини, вишні або чорної смородини.

Млинці – це блюдо, яке завжди принесе в дім свято та чудовий настрій. Їх можна готувати в будь-який час, не тільки на Масляну, адже піч їх дуже просто і швидко. А діти з радістю будуть їсти на сніданок солодкі і тонкі млинці на молоці з різними цікавими начинками.

Дивіться також:  Рецепти млинців на молоці
Прокрутка до верху