Смачні млинці на молоці з дірочками
Дрібні дірочки на поверхні млинчиків роблять їх ще більш апетитними і привабливими. Щоб вони з’явилися на столі, потрібно строго дотримуватися всі пункти рецепта. З продуктів використовується: 2 курячих яйця, по дрібці харчової соди і солі, така ж кількість лимонного соку, 1 склянка (з гіркою) білої борошна, 2,5 ст. л. цукрового піску, 1 ст. л. неароматного масла, 470 мл коров’ячого молока.
- Сирі яйця виливаються в глибоку чашку, солятся, підсолоджують і збиваються віночком до появи бульбашок на поверхні маси.
- До яєчної суміші зі спеціями вливається масло і молоко кімнатної температури.
- Тепер можна всипати в основу просіяне борошно, додати соду, гашену лимонним соком.
- Після чергового ретельного перемішування саме час починати смажити рум’яні млинці, використовуючи чавунну сковороду.
Кожна готова тонка коржик щедро змащують вершковим або топленим маслом.