Заварні млинці на молоці
Працювати з таким тестом дуже приємно – воно не рветься і легко перевертається. В рецепті використовується: 1 ст. жирного молока, щіпка солі, 1 ст. білого борошна, 2-3 ст. л. цукрового піску, 1 ст. окропу, 1 ст. л. рослинного масла. Як приготувати млинці з заварного тіста, розказано далі.
- Віночком сирі яйця з’єднуються з жирним коров’ячому молоком, солятся і підсолоджують.
- Далі порціями засипається борошно, вливається рослинне масло. Після перемішування маса стане однорідною.
- У тісто обережно вливається вода з тільки що вскипевшего чайника, після чого воно відразу швидко вимішується віночком і залишається відпочивати на 12-15 хвилин.
- Смаження млинців здійснюється на антипригарній сковороді.
Якщо планується подавати частування з солодкими добавками, то можна зменшити кількість цукрового піску в тісті.