З додаванням ваніліну
Ванільні млинці гарні самі по собі, а шоколад або згущене молоко перетворять їх у повноцінний десерт. Для їх приготування використовують: 800 мл жирного молока, 2-4 ст. л. цукру-піску, 270 г просіяного білого борошна, 2 сільських яйця, по половинці маленької ложки соди, ваніліну і солі, 4 ст. л. неароматного олії.
- Молочко злегка підігрівається.
- В окремий посуд додаються яйця, цукор. Потім висипається весь ванілін, сода і сіль. Останній інгредієнт додасть частування ажурності.
- Після ретельного перемішування всіх продуктів можна вливати в тісто неароматное рослинне масло і приблизно 1/3 теплого молока.
- До інших інгредієнтів поступово просіюється вся мука.
- Далі вливається молоко, що залишилося.
- Щоб компоненти суміші почали взаємодіяти один з одним, вона повинна постояти при кімнатній температурі приблизно півгодини.
- Краще використовувати для смаження млинців спеціальну сковороду.
Подається з будь-якими додатковими солодкими інгредієнтами і гарячим чаєм.