Млинці на молоці – 9 смачних рецептів

З додаванням ваніліну

Ванільні млинці гарні самі по собі, а шоколад або згущене молоко перетворять їх у повноцінний десерт. Для їх приготування використовують: 800 мл жирного молока, 2-4 ст. л. цукру-піску, 270 г просіяного білого борошна, 2 сільських яйця, по половинці маленької ложки соди, ваніліну і солі, 4 ст. л. неароматного олії.

  • Молочко злегка підігрівається.
  • В окремий посуд додаються яйця, цукор. Потім висипається весь ванілін, сода і сіль. Останній інгредієнт додасть частування ажурності.
  • Після ретельного перемішування всіх продуктів можна вливати в тісто неароматное рослинне масло і приблизно 1/3 теплого молока.
  • До інших інгредієнтів поступово просіюється вся мука.
  • Далі вливається молоко, що залишилося.
  • Щоб компоненти суміші почали взаємодіяти один з одним, вона повинна постояти при кімнатній температурі приблизно півгодини.
  • Краще використовувати для смаження млинців спеціальну сковороду.

Подається з будь-якими додатковими солодкими інгредієнтами і гарячим чаєм.

Дивіться також:  Млинці на кефірі — 10 рецептів смачних млинців і млинчиків
Прокрутка до верху