Товсті і пишні млинці на ряжанці
Товсті, ситні, такі гарні, що неможливо відмовитися. Вони завжди в центрі уваги за будь-яким столом. Такі смачні, що навіть охолонути, як слід, не встигають — їх з’їдають ще гаряченькими!
Інгредієнти:
- 1 склянка ряжанки;
- 1 склянку нежирних вершків (10%);
- 600 г пшеничного борошна;
- 100 г цукру;
- 2 яйця;
- 0,5 чайної ложки харчової соди;
- сіль – на кінчику ножа.
Як приготувати?
- відокремити яєчні жовтки від білків;
- до жовтків додати цукровий пісок і сіль, збити їх всіх разом;
- влити вершки;
- всипати харчову соду і борошно, перемішати до однорідності;
- додати ряжанку, змішати;
- яєчні білки збити до міцної піни, акуратно ввести в основне тісто;