Млинці на ряжанці – 7 рецептів приготування

Товсті і пишні млинці на ряжанці

Товсті, ситні, такі гарні, що неможливо відмовитися. Вони завжди в центрі уваги за будь-яким столом. Такі смачні, що навіть охолонути, як слід, не встигають — їх з’їдають ще гаряченькими!

Інгредієнти:

  • 1 склянка ряжанки;
  • 1 склянку нежирних вершків (10%);
  • 600 г пшеничного борошна;
  • 100 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 0,5 чайної ложки харчової соди;
  • сіль – на кінчику ножа.

Як приготувати?

  • відокремити яєчні жовтки від білків;
  • до жовтків додати цукровий пісок і сіль, збити їх всіх разом;
  • влити вершки;
  • всипати харчову соду і борошно, перемішати до однорідності;
  • додати ряжанку, змішати;
  • яєчні білки збити до міцної піни, акуратно ввести в основне тісто;
Дивіться також:  Млинці з житнього борошна — 8 рецептів