Для млинчиків з начинкою рецепт потрібно вибирати, щоб у них були відсутні дірочки. Тісто було тонким і еластичним. Тоді начинка без праці завернется в млинці з бананом, і під час обжарювання шоколадна начинка не буде витікати. Для фарширування млинчиків рекомендується використовувати кондитерський або молочний шоколад десертний, а фрукти брати щільні. Млинець з шоколадно-бананової начинкою загортається в конвертик і обсмажується до рум’яного кольору на сковорідці з олією.
Млинці з бананом рецепт
Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 4.
Склад продуктів для млинців з бананом:
- 2 банана.
- 250 г молока.
- 2 яйця.
- 200 г борошна.
- Ванілін.
- 4 ст. л. цукру.
Приготування млинців з бананом
Цукор з яйцями збиваються в глибокій мисці. Вони заливаються молоком і перемішуються. Потім всипається борошно. Щоб в тесті не було грудочок для збивання краще використовувати блендер. Млинці обсмажують з обох боків до рум’яного кольору.
Банан розрізається на дві половинки, а потім на 4 частини вздовж. Фрукт викладається на блінок. Зверху висипається тертий шоколад. Для змазування млинця можна використовувати варення. Блін загортається у вигляді рулету і подається до столу.
Млинці з банана і яєць
Час приготування – півтори години.
Кількість порцій -4.
Склад продуктів для млинців з банана і яєць:
- 2 великих банана.
- 2 яйця.
- 280 мл молока.
- 175 г борошна.
- 45 г цукру.
- 40 мл олії соняшника.
- 4 г солі.
Приготування млинців з банана і яєць
При високій солодощі бананів можна не використовувати цукровий порошок.
Борошно з молоком, сіллю, яйцями і цукром збивається за допомогою блендера. Банани нарізати на довільні шматочки і додаються до решти інгредієнтів. Все знову розмішується блендером. Тісто ставимо в холодильник на 60 хвилин.
Сковорідку з олією добре розігріваємо і випікаємо на неї млинці. Вони обсмажуються з двох боків до рум’яного кольору.
З млинцями можна подати згущене молоко, варення чи арахісову пасту. А запити їх можна будь-яким напоєм за смаком.
Млинці з бананом та шоколадом рецепт
Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 4.
Склад продуктів для млинців з бананом та шоколадом:
- 1 скл. кефіру.
- 1 скл. окропу.
- 2 яйця.
- 1 ч. л. розпушувача.
- Щіпка солі.
- 5 ст. л. цукру.
- 1 скл. борошна.
- 100 мл олії соняшника.
- 120 г шоколаду.
- 4 банана.
Приготування млинців з бананом та шоколадом
Для приготування млинців кефір виливається в глибоку ємність. Він заливається окропом. Вміст перемішується за допомогою віночка. У ємність додаються кілька яєць з сіллю, цукром, розпушувачем. Все ретельно перемішується. Замість розпушувача може використовуватися сода, гашене оцтом. До інгредієнтів додається просеянная борошно, перемішується для видалення грудочок. Щоб тісто було еластичним можна додати трохи олії соняшника. Тісто має бути рідким.
Тефлонова сковорідка змащується маслом і розігрівається на плиті. А ще краще використовувати чавунну сковороду. В ній млинці не будуть прилипати і відходити. Тісто виливається на сковорідку і розподіляється по всій поверхні. Млинці смажаться до появи бульбашок, потім перевертаються за допомогою лопатки, і обсмажуються з іншого боку до рум’яного кольору. Смажені млинці викладаються на блюдо і змащуються маслом вершковим.
Банани вимиваються, очищаються від шкірки і розрізають на дві половинки (поперек). Млинець викласти на плоске блюдо, змащується шоколадом (попередньо його потрібно розтопити з допомогою водяної лазні). Половинка фрукта розміщується на краю млинця. З млинчика формуємо рулет. Таким способом робимо інші млинці. Для краси блюдо зверху поливається шоколадом.