Оформлення млинці з червоною ікрою фото
- 1. Найлегший спосіб подати млинці, так як робили в давнину. Млинці потрібно добре перемазати маслом і скласти в блюдце стопкою. На верхній млинець кладеться столова ложка ікри, а решта ікра подається в икорнице поруч. Гості самі можуть брати млинець і класти стільки ікри, скільки їм хочеться. При великій кількості на смажених млинців і червоної ікри – це буде чудовим варіантом подачі.
- 2. Млинці рясно змазують маслом і складаються в трикутники. Потім їх потрібно викласти на тарілку по колу. У кожного млинчика відгинається куточок і в складку кладеться ікра. Для більш насиченого смаку можна додати ікру ще й під куточок. Млинці таять у роті, а мовою лопаються ікринки. Смакота!
- 3. Варіант подачі для фуршетного столу.
Як загорнути, як подати млинці з ікрою
Для цього варіанту краще всього використовувати щільні млинці, які можна спекти без проблем. Їх можна подавати не тільки гарячими, оскільки головна роль віддається ікрі. Такі млинці чудово замінять різні канапе і тарталетки. Кожен млинець промащується не тільки олією, але і вершковим сиром, для підтримки форми. Млинці потрібно скрутити в трубочку і нарізати рулет у вигляді «барильце» приблизно по 4 сантиметри. «Бочонок» можна обв’язати за допомогою зеленого лука, а зверху покласти ложку ікри. Апетитна і гарна закуска порадує ваших гостей!
Дивіться і на інші рецепти млинців:
- Заварні млинці.
- Млинці на крохмалі.