Кабачкові млинці на кефірі і сметані
Робити млинці з кабачків можна не тільки на молоці, але і використовувати в якості основи для тіста суміш кефіру і сметани.
Для приготування знадобиться:
- 3-4 кабачки середнього розміру;
- 2 яйця;
- 100 г сметани;
- 150 мл кефіру;
- 200 г борошна;
- сіль і приправи;
- рослинний жир.
Порядок роботи:
- Помити овочі, видалити плодоніжки, шкірку і насіння, подрібнити на тертці.
- Додати до кабачкової стружці яйця і половину сметани, посолити, посипати приправами і розмішати.
- Всипати до складу борошно, покласти залишки сметани і перемішати до зникнення грудочок, а потім розвести масу кефіром.
- Помістити суміш у розігріту сковороду, рівномірно розподілити і смажити з обох боків до готовності.
Подають страву в гарячому або охолодженому вигляді, рясно полив сметаною.