Млинці з кабачків – 11 рецептів приготування кабачкових млинчиків

Кабачкові млинці на кефірі і сметані

Робити млинці з кабачків можна не тільки на молоці, але і використовувати в якості основи для тіста суміш кефіру і сметани.

Для приготування знадобиться:

  • 3-4 кабачки середнього розміру;
  • 2 яйця;
  • 100 г сметани;
  • 150 мл кефіру;
  • 200 г борошна;
  • сіль і приправи;
  • рослинний жир.

Порядок роботи:

  • Помити овочі, видалити плодоніжки, шкірку і насіння, подрібнити на тертці.
  • Додати до кабачкової стружці яйця і половину сметани, посолити, посипати приправами і розмішати.
  • Всипати до складу борошно, покласти залишки сметани і перемішати до зникнення грудочок, а потім розвести масу кефіром.
  • Помістити суміш у розігріту сковороду, рівномірно розподілити і смажити з обох боків до готовності.

Подають страву в гарячому або охолодженому вигляді, рясно полив сметаною.

Дивіться також:  Ажурні млинці – 7 рецептів тонких, на кефірі або молоці
Прокрутка до верху