Тонкі кабачкові млинці на молоці з зеленню
Млинці з кабачків вийдуть тонкими і ніжними, якщо подрібнити в блендері м’якоть. Для цієї страви дозволяється брати не тільки свіже, але і трохи кисле молоко, а відтінити смак допоможе зелень.
В процесі приготування знадобиться:
- 300 г кабачків;
- 2 яйця;
- 220 мл свіжого або подкисшего молока;
- 270-300 г борошна;
- гілочки зелені;
- сіль і приправи;
- рослинний жир.
Порядок роботи:
- Кабачки помити і почистити, вийняти насіння, нарізати м’якоть маленькими шматочками.
- Скласти овочі в блендер, вбити яйця і зробити з суміші пюре.
- Додати борошно, молоко, сіль, спеції, зелень і знову включити прилад.
- Коли маса стане однорідною, додати трохи рослинного масла. Це потрібно для того, щоб млинці краще знімалися. Потім за допомогою ополоника порцію тіста вилити на розігріту сковороду і підсмажити з обох сторін.
Рада. Щоб не витрачати час на видалення насіння з кабачків, краще брати молоді плоди, в яких вони дуже дрібні.