Млинці з кабачків – 11 рецептів приготування кабачкових млинчиків

Тонкі кабачкові млинці на молоці з зеленню

Млинці з кабачків вийдуть тонкими і ніжними, якщо подрібнити в блендері м’якоть. Для цієї страви дозволяється брати не тільки свіже, але і трохи кисле молоко, а відтінити смак допоможе зелень.

В процесі приготування знадобиться:

  • 300 г кабачків;
  • 2 яйця;
  • 220 мл свіжого або подкисшего молока;
  • 270-300 г борошна;
  • гілочки зелені;
  • сіль і приправи;
  • рослинний жир.

Порядок роботи:

  • Кабачки помити і почистити, вийняти насіння, нарізати м’якоть маленькими шматочками.
  • Скласти овочі в блендер, вбити яйця і зробити з суміші пюре.
  • Додати борошно, молоко, сіль, спеції, зелень і знову включити прилад.
  • Коли маса стане однорідною, додати трохи рослинного масла. Це потрібно для того, щоб млинці краще знімалися. Потім за допомогою ополоника порцію тіста вилити на розігріту сковороду і підсмажити з обох сторін.

Рада. Щоб не витрачати час на видалення насіння з кабачків, краще брати молоді плоди, в яких вони дуже дрібні.

Дивіться також:  17 видів начинки для млинців
Прокрутка до верху