Млинці з кабачків – 11 рецептів приготування кабачкових млинчиків

Млинці з кабачків з сиром і часником

При готуванні кабачкового млинців господиням нерідко доводиться стикатися з тим, що вони рвуться, коли їх перевертають. Цього можна уникнути, якщо додати в основу тертий сир, під впливом високих температур він почне плавитися і допоможе тонкому тесту тримати форму.

Для приготування такої страви потрібні:

  • 3-4 кабачка;
  • 2 яйця;
  • кілька столових ложок сметани;
  • 100 г борошна;
  • 250 г щільного сиру;
  • кілька часникових зубчиків;
  • будь-яка зелень;
  • сіль і приправи.

Порядок роботи:

  • Кабачки почистити, подрібнити на тертці, вбити яйця, додати сіль і приправи, ретельно перемішати.
  • Приготувати сирну стружку, порубати зелень, розчавити в пресі часник і додати в тісто.
  • Потроху підсипати в основу борошно, постійно перемішуючи масу.
  • Смажити млинці на розпеченій сковороді, змащеній олією.

Можна зробити це блюдо і по-іншому: приготувати звичайне тісто, посмажити млинці, а потім посипати сумішшю сиру, зелені і часнику.

Дивіться також:  Млинці на ряжанці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху