Млинці з кабачків з сиром і часником
При готуванні кабачкового млинців господиням нерідко доводиться стикатися з тим, що вони рвуться, коли їх перевертають. Цього можна уникнути, якщо додати в основу тертий сир, під впливом високих температур він почне плавитися і допоможе тонкому тесту тримати форму.
Для приготування такої страви потрібні:
- 3-4 кабачка;
- 2 яйця;
- кілька столових ложок сметани;
- 100 г борошна;
- 250 г щільного сиру;
- кілька часникових зубчиків;
- будь-яка зелень;
- сіль і приправи.
Порядок роботи:
- Кабачки почистити, подрібнити на тертці, вбити яйця, додати сіль і приправи, ретельно перемішати.
- Приготувати сирну стружку, порубати зелень, розчавити в пресі часник і додати в тісто.
- Потроху підсипати в основу борошно, постійно перемішуючи масу.
- Смажити млинці на розпеченій сковороді, змащеній олією.
Можна зробити це блюдо і по-іншому: приготувати звичайне тісто, посмажити млинці, а потім посипати сумішшю сиру, зелені і часнику.