Млинці з кабачків – 11 рецептів приготування кабачкових млинчиків

Млинці з кабачками, яблуками і морквою

Млинці виходять смачними і ніжними, якщо додати до кабачків яблука і моркву.

В процесі приготування знадобиться:

  • 2-3 кабачка;
  • одна велика морква;
  • 2 кислих яблука;
  • 3 яйця;
  • 50-70 г сметани;
  • 10 г цукру;
  • сіль і приправи;
  • 120-150 г борошна;
  • 3-4 г і харчової соди;
  • 5-7 мл столового оцту;
  • кулінарний жир.

Порядок роботи:

  • Звільнити від шкірки кабачки, моркву і яблука, помити і потерти на середній тертці.
  • Вбити яйця, додати сметану, сіль і спеції, насипати цукор і ввести соду, гашену оцтом.
  • Ретельно перемішати тісто, потроху додаючи борошно, а потім підсмажити млинці на розпеченій сковороді.

Страва стане ситніше, якщо додати в тісто перемелену в м’ясорубці курячу або яловичу печінку.

Дивіться також:  Млинці на кефірі – 11 перевірених і дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху