Млинці з кабачками, яблуками і морквою
Млинці виходять смачними і ніжними, якщо додати до кабачків яблука і моркву.
В процесі приготування знадобиться:
- 2-3 кабачка;
- одна велика морква;
- 2 кислих яблука;
- 3 яйця;
- 50-70 г сметани;
- 10 г цукру;
- сіль і приправи;
- 120-150 г борошна;
- 3-4 г і харчової соди;
- 5-7 мл столового оцту;
- кулінарний жир.
Порядок роботи:
- Звільнити від шкірки кабачки, моркву і яблука, помити і потерти на середній тертці.
- Вбити яйця, додати сметану, сіль і спеції, насипати цукор і ввести соду, гашену оцтом.
- Ретельно перемішати тісто, потроху додаючи борошно, а потім підсмажити млинці на розпеченій сковороді.
Страва стане ситніше, якщо додати в тісто перемелену в м’ясорубці курячу або яловичу печінку.