Млинці з кабачків – 11 рецептів приготування кабачкових млинчиків

Солодкі млинці з кабачків

Млинці з кабачків можна зробити солодкими і подати в якості десерту.

Для цього знадобляться такі продукти:

  • кілька кабачків;
  • 200 мл молока;
  • 2 яйця;
  • 180-200 г борошна;
  • цукор за смаком;
  • сода;
  • рослинний жир.

Порядок роботи:

  • Кабачки почистити, потерти на тертці або подрібнити у блендері, а потім змішати з яйцями, цукром і содою.
  • Маленькими порціями всипати в основу борошно і перемішати до зникнення грудочок, потроху підливаючи молоко.
  • Посмажити порції на розпеченому жирі з двох сторін.

У солодкі млинці з кабачків можна додавати яблука, гарбузову м’якоть або моркву.

Дивіться також:  Млинці з сиром – 8 рецептів
Прокрутка до верху