З м’ясом і грибами
Гриби і м’ясо завжди добре поєднуються, тому в млинчиках вони будуть дуже смачними:
- 1500 гр будь-якого фаршу;
- 2 гол. лука;
- 700 гр будь-яких грибочків;
- перець, сіль і інші прянощі;
- масло.
Спочатку готуємо грибочки: обрізаємо дефектні ділянки, промиваємо, нарізаємо дрібними пластинками і відправляємо обсмажуватися.
В окремому сотейнику тим часом обсмажуємо подрібнену цибульку і фарш. Дуже важливо постійно перемішувати начинку, щоб фарш не злипнувся грудочками, інакше потім буде складно зробити його однорідним і зручним для подальшого застосування. Поки готується начинка, заготовте млинці за улюбленим рецептом.
Коли фарш дійде до готовності, до нього включаємо грибочки і готуємо ще хвилин 10. Начинка готова для використання.