Млинці з м’ясом – 7 рецептів млинців, фаршированих м’ясом

З м’ясом і грибами

Гриби і м’ясо завжди добре поєднуються, тому в млинчиках вони будуть дуже смачними:

  • 1500 гр будь-якого фаршу;
  • 2 гол. лука;
  • 700 гр будь-яких грибочків;
  • перець, сіль і інші прянощі;
  • масло.

Спочатку готуємо грибочки: обрізаємо дефектні ділянки, промиваємо, нарізаємо дрібними пластинками і відправляємо обсмажуватися.

В окремому сотейнику тим часом обсмажуємо подрібнену цибульку і фарш. Дуже важливо постійно перемішувати начинку, щоб фарш не злипнувся грудочками, інакше потім буде складно зробити його однорідним і зручним для подальшого застосування. Поки готується начинка, заготовте млинці за улюбленим рецептом.

Коли фарш дійде до готовності, до нього включаємо грибочки і готуємо ще хвилин 10. Начинка готова для використання.

Дивіться також:  Млинці на кефірі — 10 рецептів смачних млинців і млинчиків
Прокрутка до верху