Млинці з м’ясом – 7 рецептів млинців, фаршированих м’ясом

З м’ясом і яйцями

  • 4 яйця (варених круто);
  • пучок зеленої цибулі;
  • цибулинка;
  • куряче філе, відварене до готовності;
  • сіль, перець, куркума.

Куряче м’ясо ріжемо невеликими шматками, а після подрібнюємо в блендері. Цибуля ріжемо подрібніше і обсмажуємо в маслі, додаючи куркуму. Яйця, заздалегідь відварені круто, ріжемо кубиком і з’єднуємо з м’ясом і засмажкою. Буде смачно також додати мелкорубленые пір’я зеленої цибулі. Начинку солимо і перчимо. Все якісно перемішуємо. Перевіряємо, щоб не було великих шматочком, інакше вони розірвуть млинці.

На замітку. Якщо начинка здається занадто сухе, то можна додати пару ложечок сметани.

Дивіться також:  Млинці з м’ясом – покроковий рецепт з фото
Прокрутка до верху