З м’ясом і яйцями
- 4 яйця (варених круто);
- пучок зеленої цибулі;
- цибулинка;
- куряче філе, відварене до готовності;
- сіль, перець, куркума.
Куряче м’ясо ріжемо невеликими шматками, а після подрібнюємо в блендері. Цибуля ріжемо подрібніше і обсмажуємо в маслі, додаючи куркуму. Яйця, заздалегідь відварені круто, ріжемо кубиком і з’єднуємо з м’ясом і засмажкою. Буде смачно також додати мелкорубленые пір’я зеленої цибулі. Начинку солимо і перчимо. Все якісно перемішуємо. Перевіряємо, щоб не було великих шматочком, інакше вони розірвуть млинці.
На замітку. Якщо начинка здається занадто сухе, то можна додати пару ложечок сметани.