Млинці, фаршировані м’ясом є однією з найпопулярніших закусок. Блінкі з солоною начинкою найкраще робити на пресноватом або солоному тесті. Дуже часто тісто робиться з борошна, молока, курячих яєць, цукрового піску і солі. Тісто виходить рідкуватим.
Найпопулярнішим видом м’ясної начинки є варене мяско, подрібнене м’ясорубкою, з смаженою ріпчастою цибулею. Деякі господині до цибулі додають морквинку. Для фарширування можна брати будь-який вид м’яса: говядинку, телятинку, баранинку, свининку та інше.
Млинці з м’ясом, рецепт з фото
Для значного скорочення часу готування, можна скористатися готовим м’ясним фаршем з магазину. Він всього лише обсмажується і додається до інших інгредієнтів. Надати м’ясу гостроту або пікантність можна з допомогою часничку, приправ і томат-пасти. Начинку можна розбавляти відварними яєчками, солоними огірочками, помідорками, тушкованої капусткою, фасолькой або горохом, сиром, грибками та іншими продуктами, придатними до м’яса.
Страву можна вживати в теплому вигляді або остившім. Воно може поливатися сметанкою, посипатися зеленню або сирком. Млинці можна робити у вигляді рулетиків або конвертів.
Млинці з м’ясом рецепт
Час приготування – 1 ч.
Порції – 8.
Склад продуктів для млинців з м’ясом:
1. Курячі яйця – 3 шт.
2. Молоко – 3 скл.
3. Борошно – 1,5 скл.
4. Цукровий пісок – 3 ст. л.
5. Сіль.
6. Масло соняшнику – 1 ст. л.
7. Філе (телятинка або свинина) – 400 р.
8. Ріпчаста цибуля – 3 шт.
Приготування млинців з м’ясом
Цибулька очищається, нарізати дрібненькими шматочками і обсмажується до рум’яного кольору на олії соняшника. Філе відварюється, подрібнюється м’ясорубкою і змішується з смаженою цибулькою. Яєчка добре збиваються в глибокій ємності, змішуються з кухлем молочка, сіллю і цукровим піском. Борошно просіюється і поступово всипається до решти інгредієнтів. Тісто перемішується за допомогою міксера. У нього вливається масло соняшнику. Тісто має нагадувати рідковату сметану.
Млинці випікаються на гарячій сковорідці з олією. Смажені блінкі промащуються коров’ячим маслом, по центру викладається начинка. Блінкі загортаються у вигляді конвертиків. Для розігріву млинців можна використовувати духовку або сковорідку. Закуска подається теплою або постигла зі сметанкою.
Млинці з м’ясом покроковий рецепт
Час приготування – 1 ч.
Порції – 12.
Склад продуктів для млинців з м’ясом:
1. 1 л теплого молочка.
2. 4 курячих яйця.
3. Половина ст. л. соди.
4. 1 ч. л. цукрового піску.
5. 1 ч. л. солі.
6. 2,5 скл. борошна.
7. Половина скл. олії соняшника.
8. 230 г яловичого фаршу.
9. 2 ст. л. олії соняшнику (для начинки).
10. Половина ст. л. кмину.
11. Щіпка чорного перцю.
12. Половина скл. води.
13. 1 ч. л. вершкового масла.
Приготування млинців з м’ясом
У глибокій ємності тепле молоко змішується з яйцями, содою, цукром і сіллю за допомогою віночка або міксера. До них додається борошно і ретельно перемішується. Потім інгредієнти заливаються маслом. Тісто зачерпується за допомогою ополоника і залишається приблизно на 15 хвилин.
Сковорідка з маслом соняшнику гарненько розігрівається. На неї викласти фарш з м’яса з подрібненою цибулею. Інгредієнти солятся, приправляється і ретельно перемішуються. Обсмажується начинка близько 5 хвилин, заливається водою і гаситься під кришкою близько 20 хвилин на невеликому вогні. Після цього збите яйце з водичкою додається в сковорідку і ретельно перемішується. Начинка накривається кришкою і гаситься близько 5 хвилин.
В іншій сковорідці випікаються млинці. Блінок змащується коров’ячим маслом і заправляється приготовленої начинкою. З млинчика формується рулетик.
Млинці, фаршировані м’ясом рецепт з грибочками
Витрата часу – 1 ч.
Порції – 10.
Склад продуктів для млинців, фаршированих м’ясом рецепт з грибочками:
1. Молочко – 500 мл
2. 2 курячих яйця.
3. Борошно.
4. М’ясо – 0,5 кг.
5. 300 г грибів (печериці).
6. Цибуля – 2 шт.
7. 1 морквина.
8. Сіль.
9. Лавровий листочок.
10. Перець.
Приготування млинців, фаршированих м’ясом рецепт з грибами
Молочко з борошном і курячими яєчками змішується за допомогою міксера. З тіста випікаються млинці. М’ясо відварюється і перекручується м’ясорубкою. У воду до м’яса під час варіння додається лавровий листочок. Морквина натирається за допомогою терки, цибулька нарізається на дрібненькі шматочки. Цибуля і морква обсмажують на сковорідці з олією. Грибочки промиваються, нарізаються і змішуються з овочами. Доводимо інгредієнти до готовності. Готові овочі і грибочки змішуються з м’ясом, солятся і перчатся. Начинка загортається в блінкі. Вони відправляються в духову шафу на 5 хвилин і подаються зі сметанкою.