Млинці з м’ясом – покроковий рецепт з фото

Млинці з м’ясом покроковий рецепт

Час приготування – 1 ч.
Порції – 12.

Склад продуктів для млинців з м’ясом:

1. 1 л теплого молочка.
2. 4 курячих яйця.
3. Половина ст. л. соди.
4. 1 ч. л. цукрового піску.
5. 1 ч. л. солі.
6. 2,5 скл. борошна.
7. Половина скл. олії соняшника.
8. 230 г яловичого фаршу.
9. 2 ст. л. олії соняшнику (для начинки).
10. Половина ст. л. кмину.
11. Щіпка чорного перцю.
12. Половина скл. води.
13. 1 ч. л. вершкового масла.

Приготування млинців з м’ясом

У глибокій ємності тепле молоко змішується з яйцями, содою, цукром і сіллю за допомогою віночка або міксера. До них додається борошно і ретельно перемішується. Потім інгредієнти заливаються маслом. Тісто зачерпується за допомогою ополоника і залишається приблизно на 15 хвилин.
Сковорідка з маслом соняшнику гарненько розігрівається. На неї викласти фарш з м’яса з подрібненою цибулею. Інгредієнти солятся, приправляється і ретельно перемішуються. Обсмажується начинка близько 5 хвилин, заливається водою і гаситься під кришкою близько 20 хвилин на невеликому вогні. Після цього збите яйце з водичкою додається в сковорідку і ретельно перемішується. Начинка накривається кришкою і гаситься близько 5 хвилин.
В іншій сковорідці випікаються млинці. Блінок змащується коров’ячим маслом і заправляється приготовленої начинкою. З млинчика формується рулетик.

Дивіться також:  Як приготувати млинці – смачні та перевірені рецепти!