Млинці з сьомгою рецепт
Час приготування – півтори години.
Кількість порцій – 8.
Склад продуктів для млинців з сьомгою:
- 0,5 л води.
- 3 ст. л. сметанки.
- 1 куряче яєчко.
- Ѕ ч. л. солі.
- 2 ст. л. цукрового піску.
- Ѕ ч. л. соди.
- Оцет.
- 2 скл. пшеничного борошна.
- 250 г солоної сьомги.
- 60 г вершкового масла.
- 3 ст. л. олії соняшника.
- Оливки без кісток.
Приготування млинців з сьомгою
Для приготування тіста сметана заливають невеликою кількістю води. До них додається яйце, сіль, гашене сода, цукровий пісок і борошно. Інгредієнти добре перемішуються до однорідного стану. Тісто має нагадувати рідковату сметану.
Налисники смажать на сковорідці, змащеній олією. Необов’язково кожен раз змащувати олією сковорідку. Щоб уникнути цього, можна додати трохи масла в тісто для млинців.
Масло виймається з холодильної камери і залишають на 30 хвилин для розм’якшення. Млинці змащуються маслом. На них викладається рибка, нарізаний на скибочки. Для начинки підійде будь-яка червона рибка або ікра. Млинці загортаються у вигляді рулетика і відправляються в холодне місце на 60 хвилин. Олія повинна застигнути.
Перед подачею млинці з сьомгою нарізаються шматочками навскоси. На шпажку надівається одна оливка або маслинка. Млинці протыкаются шпажками і викладаються на блюдо.
Млинці з сьомгою та сиром
Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 10.
Склад продуктів для млинців з сьомгою та сиром:
- 400 г сьомги.
- 100 г плавленого сиру.
- Зелену цибулю.
- 3 яйця.
- 500 мл молока.
- 1,5 скл. борошна.
- 2 ст. л. олії соняшника.
- 0,5 ст. л. цукру.
- 0,5 ч. л. солі.
Приготування млинців з сьомгою та сиром
Компоненти для тіста перемішати міксером до однорідного стану. Сковорідка, змащена маслом соняшнику, гарненько розігрівається. Тісто розподіляється по поверхні сковорідки. Блін обсмажується з обох боків до рум’яного кольору.
Сьомга нарізати на дрібні кубики. Млинець посередині намазується плавленим сирком. Зверху викладається рибка, яка посипається зеленою цибулькою. З млинчика формується трубочка. Перед подачею млинці розрізаються на декілька половинок навскоси.
Незвичайні млинці з сьомгою і вершковим сиром
Час приготування – півгодини.
Кількість порцій – 4.
Склад продуктів для незвичайних млинців з сьомгою і вершковим сиром:
- 6 ст. л. пшеничного борошна.
- 2 яйця.
- 250 мл молока.
- 2 ст. л. олії соняшника.
- 100 г замороженого шпинату.
- Сіль.
- Перець.
- 250 г вершкового сиру «Філадельфія».
- 150 г слабосоленої сьомги.
- 2 ст. л. сметани.
Приготування незвичайних млинців з сьомгою і вершковим сиром
У глибокій мисці яйця солятся, перчатся і збиваються за допомогою вилки до однорідності. У ємність всипається просеянная пшеничне борошно. Інгредієнти добре перемішуються. Тісто має бути без борошняних грудочок. Основна маса змішується з подрібненим розмороженим шпинатом. Інгредієнти заливаються молоком, постійно помішуючи. Тісто має бути однорідним. В кінці додається масло соняшнику, і тісто залишають на 5 хвилин.
Млинці обсмажують на сковорідці до золотистого кольору. Перед наповненням начинкою вони повинні трохи охолонути.
Сметана змішується з вершковим сиром. Млинець змащується начинкою, зверху викладається слабосолона сьомга, нарізана на пластинки. Блін загортається у вигляді рулетика. Інші млинці готуються аналогічним способом. Рулетики відправляються в холодильник на півгодини.
Перед подачею млинці нарізати навскоси і красиво викладаються на блюдо.