Млинці з сьомгою та сиром, рецепти з фото

Млинці з сьомгою рецепт

Час приготування – півтори години.
Кількість порцій – 8.

Склад продуктів для млинців з сьомгою:

  • 0,5 л води.
  • 3 ст. л. сметанки.
  • 1 куряче яєчко.
  • Ѕ ч. л. солі.
  • 2 ст. л. цукрового піску.
  • Ѕ ч. л. соди.
  • Оцет.
  • 2 скл. пшеничного борошна.
  • 250 г солоної сьомги.
  • 60 г вершкового масла.
  • 3 ст. л. олії соняшника.
  • Оливки без кісток.

Приготування млинців з сьомгою

Для приготування тіста сметана заливають невеликою кількістю води. До них додається яйце, сіль, гашене сода, цукровий пісок і борошно. Інгредієнти добре перемішуються до однорідного стану. Тісто має нагадувати рідковату сметану.
Налисники смажать на сковорідці, змащеній олією. Необов’язково кожен раз змащувати олією сковорідку. Щоб уникнути цього, можна додати трохи масла в тісто для млинців.
Масло виймається з холодильної камери і залишають на 30 хвилин для розм’якшення. Млинці змащуються маслом. На них викладається рибка, нарізаний на скибочки. Для начинки підійде будь-яка червона рибка або ікра. Млинці загортаються у вигляді рулетика і відправляються в холодне місце на 60 хвилин. Олія повинна застигнути.
Перед подачею млинці з сьомгою нарізаються шматочками навскоси. На шпажку надівається одна оливка або маслинка. Млинці протыкаются шпажками і викладаються на блюдо.

Млинці з сьомгою та сиром

Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 10.

Склад продуктів для млинців з сьомгою та сиром:

  • 400 г сьомги.
  • 100 г плавленого сиру.
  • Зелену цибулю.
  • 3 яйця.
  • 500 мл молока.
  • 1,5 скл. борошна.
  • 2 ст. л. олії соняшника.
  • 0,5 ст. л. цукру.
  • 0,5 ч. л. солі.

Приготування млинців з сьомгою та сиром

Компоненти для тіста перемішати міксером до однорідного стану. Сковорідка, змащена маслом соняшнику, гарненько розігрівається. Тісто розподіляється по поверхні сковорідки. Блін обсмажується з обох боків до рум’яного кольору.
Сьомга нарізати на дрібні кубики. Млинець посередині намазується плавленим сирком. Зверху викладається рибка, яка посипається зеленою цибулькою. З млинчика формується трубочка. Перед подачею млинці розрізаються на декілька половинок навскоси.

Дивіться також:  Млинці на кефірі – 10 рецептів тонких млинчиків з дірочками

Незвичайні млинці з сьомгою і вершковим сиром

Час приготування – півгодини.
Кількість порцій – 4.

Склад продуктів для незвичайних млинців з сьомгою і вершковим сиром:

  • 6 ст. л. пшеничного борошна.
  • 2 яйця.
  • 250 мл молока.
  • 2 ст. л. олії соняшника.
  • 100 г замороженого шпинату.
  • Сіль.
  • Перець.
  • 250 г вершкового сиру «Філадельфія».
  • 150 г слабосоленої сьомги.
  • 2 ст. л. сметани.

Приготування незвичайних млинців з сьомгою і вершковим сиром

У глибокій мисці яйця солятся, перчатся і збиваються за допомогою вилки до однорідності. У ємність всипається просеянная пшеничне борошно. Інгредієнти добре перемішуються. Тісто має бути без борошняних грудочок. Основна маса змішується з подрібненим розмороженим шпинатом. Інгредієнти заливаються молоком, постійно помішуючи. Тісто має бути однорідним. В кінці додається масло соняшнику, і тісто залишають на 5 хвилин.
Млинці обсмажують на сковорідці до золотистого кольору. Перед наповненням начинкою вони повинні трохи охолонути.
Сметана змішується з вершковим сиром. Млинець змащується начинкою, зверху викладається слабосолона сьомга, нарізана на пластинки. Блін загортається у вигляді рулетика. Інші млинці готуються аналогічним способом. Рулетики відправляються в холодильник на півгодини.
Перед подачею млинці нарізати навскоси і красиво викладаються на блюдо.

Прокрутка до верху