Молочний коктейль з морозивом – 9 рецептів, як зробити молочний коктейль в домашніх умовах

Подвійне задоволення для любителів морозива і молока – молочний коктейль, який об’єднує два продукту. Змінюючи пропорції, що входять до складу корисного і смачного напою, кожен раз можна отримувати новий смак молочного коктейлю з морозивом.

Класичний молочний коктейль з морозивом

Якщо існує проблема напоїти дитину молоком, то на виручку прийде молочний коктейль з улюбленим морозивом.

Інгредієнти:

  • вершкове морозиво – 300 г;
  • молоко – 1100 мл

Приготування:

  • Помістити в ємність морозиво і залити молоком.
  • Включити блендер на максимальну швидкість, і п’ять хвилин збивати продукти, щоб вийшла густа пінка.

Пропорції молока і морозива можна змінювати в залежності від того яку консистенцію напою ви хочете отримати. Якщо подобається пити коктейль через трубочку, то кількість молока можна збільшити. Для любителів густих і калорійних напоїв, обсяг молока зменшують.

Рецепт напою з бананом

Коктейль з морозивом і бананом має чудовий смак, який любимо не тільки дітьми, а й дорослими.

Інгредієнти:

  • морозиво – 270 г;
  • банан – 0,5 шт.;
  • молоко – 950 мл

Приготування:

  • У блендер влити молоко, покласти морозиво. Напій смачніше вийде з пломбіром.
  • Додати банан.
  • Включити максимальну швидкість приладу і збити продукти.

З морозивом і соком

Зробити молочний коктейль будинку дуже легко. Головне придбати необхідні інгредієнти, а на приготування витратити не більше п’яти хвилин.

Інгредієнти:

  • фруктовий фреш – 60 мл;
  • молоко – 240 мл;
  • шматочок свіжого фрукта – 2 шт.;
  • морозиво – 60 р.

Приготування:

Щоб улюблений з дитячих часів напій вийшов таким, як ми його пам’ятаємо – неймовірно смачним і в міру солодким, молоко повинно бути максимально охолодженим і свіжим. Кип’ячене молоко для коктейлю не підходить.

  • Морозиво знадобиться з морозильника. Підталий продукт не підійде. Влити молочну основу. Збити на максимальних обертах блендера.
  • Влити сік. Можна використовувати покупної, але смачніше вийде коктейль з свіжовичавленого. Збити і відразу подавати, прикрасивши келих часточками фруктів.
Дивіться також:  Полуничний компот на зиму – 7 смачних рецептів

Молочний коктейль з полуницею

Напій допоможе наситити організм необхідними білками, амінокислотами, вітамінами та мікроелементами. Полуниця зміцнить стінки кровоносних судин, а вівсянка допоможе нормалізувати обмін речовин, поліпшити стан шкіри і волосся.

Інгредієнти:

  • молоко – 520 мл;
  • полуниця – 100 г;
  • вівсяні пластівці – 30 г;
  • йогурт без добавок – 100 г;
  • морозиво – 170 г;
  • кориця – 0,5 ч. ложки;
  • какао – 1 ст. ложка.

Приготування:

  • Нарізати на шматочки ягоди і помістити в блендер. Додати пластівці. Залити молоком і збити.
  • Влити йогурт. Посипати корицею і какао. Збити.

Якщо коктейль з морозивом і полуницею вийшов дуже густим, то можна розбавити молоком до бажаної консистенції.

Домашній напій в блендері

Дуже легко приготувати коктейль з морозивом в блендері. Напій допоможе вгамувати спрагу і наситити організм. Приготування настільки просте, що з поставленим завданням легко впорається навіть дитина.

Інгредієнти:

  • молоко – 220 мл;
  • цукор – 1 ст. ложка;
  • морозиво – 220 р.

Приготування:

  • Охолодити молоко. Морозиво знадобиться міцне з морозильної камери.
  • У чашу приладу помістити нарізане морозиво і залити молоком. Додати цукор і збити.
  • Перелити в келихи і подавати з трубочкою.

Варіант приготування з сиропом

У літню спеку хочеться порадувати себе чим-небудь особливо холодним, солодким і смачним. Пропонуємо приготувати напій з сиропом і морозивом.

Інгредієнти:

  • морозиво – 230 г пломбіру;
  • шоколадний сироп – 50 мл;
  • молоко – 230 мл

Приготування:

  • Помістити В ємність морозиво і залити молоком. Відправити у морозильну камеру на чверть години. Для коктейлю знадобиться холодна, але не замерзла суміш.
  • Залити сиропом. Збивати суміш за допомогою блендера сім хвилин. Повинна вийти густа піна.
  • Стакан рекомендується заздалегідь охолодити в морозильній камері. Влити пару ложок шоколадного сиропу. Акуратно налити коктейль таким чином, щоб сироп не розчинився в напої. З пляшечки з сиропом полити зверху напій.
  • Такий коктейль подають холодним. Напій принесе задоволення, відмінно втамовує спрагу і охолодить в спекотні літні дні. Завдяки молочним продуктам виходить корисним.
Дивіться також:  Як правильно заварювати зелений чай?

Шоколадний молочний коктейль

Ароматний, дуже смачний напій.

Інгредієнти:

  • молоко – 240 мл;
  • шоколадна стружка – 50 г для прикраси;
  • шоколадне морозиво – 240 г пломбіру.

Приготування:

  • Помістити молоко в морозилку і охолодити. Знадобиться чверть години.
  • Нарізати великими шматками пломбір. Помістити в молоко. Включити блендер на максимальні оберти і збити.
  • Налити готовий напій в келихи і присипати шоколадною стружкою.

Із замороженими ягодами

Як же хочеться взимку зануритися в атмосферу літа! Якщо ви заздалегідь заготовили ягоди, пропонуємо приготувати смачний вітамінний коктейль.

Інгредієнти:

  • квітковий мед – 3 ст. ложки;
  • молоко – 1100 мл;
  • заморожена полуниця – 120 г;
  • морозиво – 370 г;
  • заморожена ожина – 120 р.

Приготування:

  • Помістити в чашу блендера заморожені ягоди і збити.
  • Продовжуючи збивати налити частинами молоко. Помістити мед і збити.
  • Нарізати шматочками морозиво. Закинути в коктейль і збити.
  • Помістити в холодильник і залишити на півгодини.

Коктейль з цитрусовими нотками

Багатьом здасться дивним поєднання апельсину і молока. Але запевняємо вас – це дуже смачно. Цитрусові ноти пом’якшуються смаком морозива і молока. Оксамитова структура банана допомагає зарядитися енергією і підняти настрій. Корисний напій можна використовувати в якості перекусу, брати на роботу і давати дитині в школу.

Інгредієнти:

  • апельсин – 1 шт.;
  • морозиво – 130 г;
  • банан – 1 шт.;
  • цукор – 1 ст. ложка;
  • молоко – 130 мл.

Приготування:

  • Банан нарізати і помістити в чашу приладу. Зняти шкірку з апельсина вичавити сік. Перелити до банану.
  • Охолодити заздалегідь молоко і залити в блендер. Насипати цукор і збити.
  • Нарізати шматками морозиво і відправити в чашу. Збивати не менше ніж три хвилини. Чим більше ви будете збивати, тим легшим і легшим він вийде.
Дивіться також:  Коктейль Блакитна Лагуна — 2 рецепта в домашніх умовах

Корисні поради

  • Щоб коктейль був правильним і смачним, перш ніж збивати молоко охолодіть його у морозильній камері. Ідеальна температура – сім градусів.
  • Ви можете самі регулювати густоту напою. Якщо збільшите кількість морозива, то напій вийде густим. Якщо зменшіть – рідким.
  • Щоб утворилася на поверхні густа піна, збивати необхідно на високих оборотах.
  • Якщо у вас немає блендера, то збити коктейль можна звичайним міксером.
  • Щоб напій вийшов легше і смачніше, морозиво вибирайте малої жирності.
  • В коктейлі цукор можна замінити цукровою пудрою, медом або будь-яким сиропом.
  • Вживати напій необхідно відразу. Якщо ви приготували коктейль з ягодами або фруктами, то велика ймовірність того, що під впливом кислот білок, молоко згорнеться. Таким чином, напій стане не придатним для вживання.
  • Для прикраси використовуйте збиті вершки, какао, шматочки вафельних трубочок, цілі ягоди, шоколадну стружку або горіхи.
Прокрутка до верху