Морковний торт в домашніх умовах – 10 простих і смачних рецептів

Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Домашня випічка має незвичайний смак. Сам бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане у роті. Крем для морквяного торта може бути різним – сирним, сметанним або крем-чиз. У деяких рецептах використовують карамель, вона надає особливого шарму десерту.

Класичний морквяний торт у домашніх умовах

Класичний морквяний торт в домашніх умовах зможе приготувати як професіонал, так і кулінар-початківець. Процес не з простих і потребує максимальної витримки та терпіння. Якщо слідувати інструкції, все складеться на найвищому рівні.

Інгредієнти:

на – 8 порції

  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Яйце куряче – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Морква – 450 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Кориця – 1 ст.л.
  • Сметана 25% – 500 гр.
  • грецький горіх – 150 гр.
  • Олія – ​​150 мл.

Процес приготування:

Класичний морквяний торт легко готується у домашніх умовах. Готуємо інгредієнти. Сметана обов’язково має бути жирною, в ідеалі домашній. Розігріваємо духову шафу до 180°С.

Морквину очищаємо, ополіскуємо та дрібно натираємо на тертці.

З промитого та обсушеного апельсина знімаємо цедру.

В об’ємній чаші поєднуємо яйця, цукор та апельсинову цедру.

Вимішуємо міксером до пінистої субстанції.

Вливаємо олію без запаху і присмачуємо корицею. Продовжуємо вимішувати електроприладом.

Просіяти окремо борошно з розпушувачем, потроху підсипаємо до рідких інгредієнтів і вимішуємо до зникнення грудочок.

У бісквітне тісто вводимо дрібно натерту морквину та об’єднуємо силіконовою лопаткою.

Перебравши волоські горіхи від шкаралупи та перегородок, рубаємо їх і всипаємо в тісто.

Роз’ємну форму злегка змащуємо олією або вибачаємо пергаментним папером. Акуратно виливаємо тісто і прокручуємо форму, щоб вміст розподілився рівномірно. Поміщаємо в гарячу духовку на 45 хвилин|мінути|.

Після закінчення зазначеного часу, відкриваємо дверцята духової шафи, обережно проколюємо бісквіт зубочисткою. Готову основу дістаємо та розміщуємо на дошці остигати.

Акуратно знімаємо роз’ємні борти, дістаємо бісквіт і ріжемо на бажану кількість коржів.

У глибокій мисці за допомогою віночка об’єднуємо сметану та цукрову пудру.

Збираємо торт за допомогою кільця, встановивши його на блюді для збирання. На дно кладемо ложку крему та розмазуємо по поверхні. Зверху укладаємо корж і просочуємо його готового сметанного крему.

Повторюємо процедуру, доки складові не закінчаться.

Щедро просочуємо останній корж. Прикривши, прибираємо на стабілізацію у холод.

Через кілька годин дістаємо випічку і забираємо кільце.

Морквяний торт готовий! Декоруємо рубаним або змеленим волоським горіхом. Ріжемо на порції та пригощаємо близьких. Смачного!

Морквяний торт з волоськими горіхами

Морквяний торт з волоськими горіхами виглядає фантастично. Втілення рецепту займає дві години, і звичайно, потрібен час на стабілізацію. Рекомендую готувати з вечора і постояти торту ніч. Торт у цьому випадку буде шалено апетитним і добре просочився.

Час приготування – 2 год. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 130 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Ананас консервований – 145 грн.
  • Морква – 110 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Сіль – ч.л.
  • Горіхи грецькі – 115 гр.
  • Олія – ​​100 мл.
  • Горіх мускатний мелений – ч.л.
  • Кардамон мелений – ч.л.
  • Імбир мелений – ½ ч.л.

Карамель:

  • Цукор-пісок – 220 гр.
  • Вода – 60 мл.
  • Вершки 33% – 90 мл.
  • Олія вершкове – 70 гр.
  • Сіль морська – до смаку.

Крем:

  • Маскарпоне – 250 грн.
  • Рікотта – 250 гр.
  • Олія вершкове – 160 гр.
  • Цукрова пудра – 170 грн.
  • Ванілін – 2 гр.

Крок 1. Готуємо продукти.

Крок 2. Увімкнувши духовку на 180 ° С, приготуємо тісто. В об’ємній чаші з’єднуємо сухі складові – цукровий пісок, сіль, борошно, що просіює, з содою і розпушувачем, а також пряні ароматизатори. У невеликій ємності збовтуємо яйця з олією без запаху.

Крок 3. Очистивши моркву, дрібно трьом на тертці. Перебравши волоські горіхи, довільно рубаємо. Консервований ананас розрізаємо на кубики.

Крок 4. Спочатку до сухих компонентів вливаємо рідкі та активно вимішуємо до зникнення грудок. Потім вводимо морквину, ананаси та горіхи. Отримуємо однорідну масу.

Крок 5. Деко застилаємо просиліконеним пергаментом і розподіляємо тісто по застеляній поверхні. Поміщаємо у гарячу духовку на чверть години.

Крок 6. Перевіривши, чи пропеклася основа, дістаємо і даємо охолонути. За допомогою форми вирізаємо коржі.

Крок 7. У сотейнику змішуємо воду з цукром і прогріваємо, не розмішуючи, до розчинення крупинок. Сироп уварюємо до приємного бурштинового відтінку. В іншому посуді вершки доводимо до гарячого стану. Вершкове масло має бути м’яким.

Крок 8. Відключивши нагрівання, в сироп вливаємо гарячі вершки та активно перемішуємо силіконовою лопаткою.

Крок 9. У карамельну масу відправляємо вершкове масло і розмішуємо, доки субстанція не стане гладкою.

Крок 10. У однорідну масу всипаємо великі кристали морської солі. Розмішавши, переливаємо карамель у банку та поміщаємо в холод охолоджуватися.

Крок 11. Дістаємо продукти крему.

Крок 12. У великій мисці поєднуємо розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою та ваніліном за допомогою міксера. У пишну масу частинами додаємо маскарпоне та рикотту. Вимішуємо крем. Дещо вершкового крему залишаємо для декору, переклавши в кондитерський мішок. Карамель перед збиранням дістаємо з холодильника і даємо їй нагрітися.

Крок 13. На поверхню кладемо корж та промазуємо кремом. Формуємо з крему борт за допомогою кондитерського мішка. Центр заповнюємо карамеллю.

Крок 14. Укладаємо другий корж і повторюємо самі дії.

Крок 15. На завершення кладемо останній корж і вирівнюємо торт кремом. Забираємо у холод стабілізуватися.

Крок 16. Декоруємо торт на власний розсуд, використовуючи залишки крему. Переміщуємо в холод на кілька годин.

Крок 17. Ріжемо торт на порції.

Крок 18. Частуємо друзів. Смачного!

ПП низькокалорійний морквяний торт

ПП низькокалорійний морквяний торт – десерт для ласунів, що худнуть, виконання якого може здатися складним. Але насправді все набагато простіше. Рецепт підходить і для тих, хто не їсть біле борошно. Приготування торта не складе ніяких труднощів, але вимагатиме значних тимчасових витрат.

Час приготування – 3 год. 00 хв.

Час приготування – 45 хв.

Дивіться також:  Класичні млинці на молоці – 10 простих та смачних рецептів

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно вівсяне – 1 ст.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукрозамінник – за смаком.
  • Цедра мандарину – 5 гр.
  • Морква – 250 грн.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Ряжанка – 200 мл.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Сир 2% – 200 гр.
  • Горіхи грецькі – 35 гр.
  • Олія – ​​1 ст.л.
  • Йогурт грецький – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Виготовляємо продукти для торта.

Крок 2. Розбивши яйця в миску, з’єднуємо за допомогою віночка з цукрозамінником. Я віддаю перевагу еритриту. Він не залишає неприємного післясмаку на відміну від стевії.

Крок 3. До субстанції, що вийшла, виливаємо рослинну олію без запаху і ряжанку. Вимішуємо ручним пристроєм.

Крок 4. Далі вводимо просіяне вівсяне борошно разом з розпушувачем. Розбовтуємо до гладкості.

Крок 5. Очищену морквину ріжемо і кладемо разом із 20 грамами волоського горіха в чашу подрібнювача.

Крок 6. Перемелюємо до бажаної консистенції.

Крок 7. Перекручені компоненти відправляємо у тісто. Перемішуємо.

Крок 8. Скляну ємність застеляємо якісним папером для випікання. Виливаємо тісто і відправляємо в гарячу духовку запікатися на 35 хвилин|мінути| при 180°С. Чи випеклася основа, перевіряємо шпажкою.

Крок 9. Морквяний бісквіт остуджуємо і ділимо на коржі, обрізуючи нерівні краї.

Крок 10. Змішуємо сир, грецький йогурт, ванілін та цукрозамінник.

Крок 11. Розмішуємо вручну або використовуємо електроприлад.

Крок 12. На блюдо для збирання кладемо корж.

Крок 13. Розподіляємо третину крему.

Крок 14. Таким чином, збираємо весь торт і вирівнюємо його залишками крему.

Крок 15. Подрібнюємо бісквітні обрізки, декоруємо боки.

Крок 16. Верхівку торта прикрашаємо рубаним волоським горіхом і цедрою мандарина, що залишився. Для стабілізації переносимо торт у холодильну камеру на кілька годин.

Крок 17. Нарізаємо порційно та насолоджуємось десертом без шкоди для фігури. Смачного!

Морквяний торт із сирним кремом-чиз

Морквяний торт із сирним кремом-чиз – десерт, який не залишить байдужим жодного любителя солодощів. Ароматна бісквітна основа чудово поєднується з вершковим кремом. Технологія приготування не принесе труднощів. До цікавого процесу можна залучити дітей, буде дуже цікаво. Бісквіт виходить вологим та соковитим. Чудове завершення кожного застілля.

Час приготування – 1 год. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Ванільний цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – ч.л.
  • мелений мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • мелений імбир – 0,5 ч.л.
  • Цукор коричневий/звичайний – 180 гр.
  • Сода – ⅓ ч.л.
  • Морквина – 350 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукрова пудра – 60 грн.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Крем-чіз – 250 гр.
  • Горіхи грецькі – 150 гр.
  • Олія – ​​250 мл.
  • Лимонний сік – 1-2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти та нагріваємо духовку до 180°С. Очищену соковиту та солодку морквину подрібнюємо зручним способом – теркою або на комбайні. Перебираємо горіхи від сміття та перегородок (необов’язково використовувати волоські). Для більш яскравого смаку підсушуємо на сухій сковорідці. Відважуємо прянощі, спираючись на свій смак.

Крок 2. Розбовтуємо яйця категорії С0-С1 з коричневим (або звичайним) цукром та ванільним цукром. Вливаємо дезодоровану олію і знову об’єднуємо складові до однорідності. За бажання замість цукру використовуємо цукрову пудру. Кількість солодощів регулюємо за смаком. Якщо морква занадто солодка, пропорції цукру можна зменшити.

Крок 3. Всипаємо борошно, що просіює, з розпушувачем і содою, сіль і прянощі. Важливо не переборщити з ароматними спеціями, щоб не забити смаку морквяного бісквіту. Перемішуємо електроприладом, щоб не було грудок. Бісквіт можна приготувати на будь-якому борошні, змішавши кілька видів або з використанням висівок, якщо цього вимагає ситуація.

Крок 4. Всипаємо посічені волоські горіхи та подрібнену морквину. Об’єднуємо компоненти. У форму, змащену олією, перекладаємо тісто і випікаємо 50 хвилин|мінути| в гарячій духовці. Протикаємо бісквіт шпажкою. Дістаємо та залишаємо остигати у формі. Після чого розрізаємо на бажану кількість коржів ножем, ниткою або спеціальним пристроєм.

Крок 5. Об’єднуємо охолоджений крем-чиз із цукровою пудрою. Збиваємо до пишності та вливаємо цитрусовий сік. Вимішуємо до гладкого стану. Збираємо торт, поклавши корж на блюдо і просочивши щедрим шаром крему. Повторюємо дії, доки компоненти не закінчаться. Забираємо виріб у холод стабілізуватися. Найкраще на ніч, але й пари годинників для просочення буде достатньо.

Крок 6. Декоруємо охолоджений десерт до смаку. Наприклад, рубаними горіхами. Можна використовувати свіжі фрукти, ягоди чи сухі апельсини. Розрізаємо торт на порції. Кип’ятимо чайник і заварюємо улюблені напої. Шикарний десерт підкорить усіх гостей, емоціям, як і компліментам не буде меж. Смачного!

Морквяний торт зі сметанним кремом

Морквяний торт зі сметанним кремом – найніжніші ласощі з вологою текстурою. Для приготування використовують прості продукти, які чарівним чином перетворюються на дивовижне частування. Готуйте та дивуйте своїх родичів неймовірною випічкою.

Час приготування – 1 год. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Морква – 250 грн.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукрова пудра – 50 грн. + 1,5 ст.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Сметана 25% – 300 грн.
  • Горіхи грецькі – 100 гр.
  • Олія – ​​100 мл.
  • Сіль – щіпка.

Просочення:

  • Вода – 150 мл.
  • Цукор-пісок – 2-3 ст.
  • Мед – 1 ст.
  • Коньяк/ром – 25 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Виготовляємо компоненти для дивовижного десерту. Очищаємо соковиту солодку морквину.

Крок 2. Сметану перекладаємо в сито, застелене марлею в кілька шарів. Даємо відстоятись.

Крок 3. Зайва волога зіллється, і сметана стане густішим.

Крок 4. Перебираємо горіхи від шкаралупи та перегородок. Змалюємо за допомогою подрібнювача або кавомолки.

Крок 5. Збовтуємо яйця з рафінованою олією.

Крок 6. Всипаємо цукор і знову збиваємо.

Крок 7. До збитої субстанції просіюємо борошно, розпушувач та корицю. Поєднуємо до гладкості.

Крок 8. У бісквітну заготовку засипаємо подрібнені волоські горіхи.

Крок 9. Дрібно натираємо на тертці очищену морквину і перекладаємо тісто.

Крок 10. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 11. Вогнетривку форму вистилаємо силіконізованим пергаментом і виливаємо морквяну заготовку. Випікаємо 20 хвилин|мінути| при 180°С.

Крок 12. Перевіривши готовність коржів, дістаємо та остуджуємо їх.

Крок 13. Коржі, що пропеклися, ділимо на частини, що відповідають кількості шарів.

Дивіться також:  Торт «Молочна дівчинка» класичний - 10 рецептів у домашніх умовах

Крок 14. Для просочення кип’ятимо воду із цукровим піском. Проваривши 3 хвилини, відключаємо нагрівання та вводимо алкоголь. Коли просочення стане теплим, додайте мед, але це за бажанням.

Крок 15. Викладаємо відважену сметану у високу миску.

Крок 16. Засипаємо цукрову пудру.

Крок 17. Збиваємо міксером до повітряного стану.

Крок 18. Просочуємо коржі цукровою рідиною.

Крок 19. Крем розподіляємо по коржах.

Крок 20. Повторюємо дії. Для декору вирізаємо трафарети.

Крок 21. Посипаємо верхівку цукровою пудрою. Поміщаємо торт в холод на пару годин для того, щоб коржі добре просочилися.

Крок 22. Частуємо близьких. Смачного!

Пісний морквяний торт із апельсиновим соком

Пісний морквяний торт із апельсиновим соком виглядає шикарно. Соковитий бісквіт з найніжнішим прошарком доставить масу незабутніх вражень. Волога текстура робить торт неймовірно апетитним. Ароматний торт неодмінно має стати приємним завершенням особливого заходу.

Час приготування – 3 год. 35 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Суміш пряних спецій – 4 гр.
  • Цукор-пісок – 90 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Морква – 240 гр.
  • Розпушувач – 3 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Яблучне пюре – 100 гр.
  • Сік апельсиновий – 75 мл.
  • Олія – 115 мл.
  • Апельсинові чіпси – за бажанням.

Для крему:

  • Цукор-пісок – 75 гр.
  • Яблучне пюре – 250 гр.
  • Сік апельсиновий – 100 гр.
  • Какао-масло – 40 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 40 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти. Очищаємо солодку та соковиту морквину.

Крок 2. Об’єднуємо борошно, що просіює, соду, прянощі, розпушувач і цукровий пісок.

Крок 3. Розмішавши сухі компоненти, вводимо олію без запаху.

Крок 4. Вимішуємо до пісочної текстури.

Крок 5. Знімаємо цедру з чистого апельсина та висипаємо до пісочної крихти. Вливаємо апельсиновий сік та додаємо яблучне пюре. Розмішуємо.

Крок 6. Подрібнюємо очищену морквину та додаємо до попередньої маси. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 7. Заповнюємо тестом роз’ємне кільце. Поміщаємо в прогріту до 180 ° С духовку і випікаємо півгодини. Проколюємо зубочисткою.

Крок 8. Дістаємо компоненти крему.

Крок 9. У яблучне пюре кладемо цукор, поєднуємо компоненти в сотейнику.

Крок 10. Висипаємо крохмаль і вимішуємо віночком, щоб не залишилося грудочок.

Крок 11. Вливаємо апельсиновий сік і знову розмішуємо, нагріваємо до густого стану при регулярному помішуванні.

Крок 12. У густу міхурову масу кладемо какао-масло і продовжуємо готувати до повного розчинення.

Крок 13. Прибравши крем із вогню, застилаємо харчовою плівкою в контакт і даємо охолонути.

Крок 14. Охолоджений крем збиваємо до легкості.

Крок 15. Корж, що спікся, остуджуємо у формі, потім акуратно прибираємо кільце.

Крок 16. Ділимо корж на частини залежно від бажаної кількості шарів.

Крок 17. На блюдо кладемо корж і щедро просочуємо кремом.

Крок 18. Завершивши збирання, перекладаємо на підкладку або збираємо відразу на ній. Вирівнюємо верх і боки кремом.

Крок 19. Декоруємо за бажанням. У мене сушені апельсини. Можна використовувати свіжі фрукти чи ягоди.

Крок 20. Охолоджуємо у холодильнику.

Крок 21. Ріжемо на порції.

Крок 22. Подаємо частування до гарячих напоїв. Смачного!

Дієтичний морквяний торт без борошна та цукру

Дієтичний морквяний торт без борошна та цукру готується з вівсяних висівок. Незважаючи на це, текстура торта виходить ніжною. Сирний крем готують із продукту будь-якої жирності. Але якщо хочеться зменшити калорійність, беремо знежирений сир. Морква повинна бути обов’язково соковитою та солодкою.

Час приготування – 1 год. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Висівки вівсяні – 2 ст.л.
  • Яйця – 1 шт.
  • Цукор-пісок/цукрозамінник – 3 ч.л.
  • Цедра лимона – 1 ч. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
  • Ванілін – 1,5 гр.
  • Сир – 130 гр.
  • Молоко – 4-5 ст.
  • Олія вершкове – для змащування чаші.

Процес приготування:

Крок 1. У миску виливаємо молоко та яйце категорії С0-С1. Додаємо якісні вівсяні висівки. Перевіряємо, щоб вони не гірчили. Ретельно вимішуємо.

Крок 2. Окремо поєднуємо крохмаль, цукор або цукрозамінник та розпушувач.

Крок 3. У рідку вівсяну суміш вводимо суху суміш.

Крок 4. Очистивши морквину, дрібно трьом на тертці та відправляємо у тісто.

Крок 5. У промащену олією чашу мультиварки виливаємо тісто і готуємо при закритій кришці в режимі випікання. У середині циклу перевіряємо та перевертаємо.

Крок 6. Перекладаємо корж на блюдо після завершення програми та остуджуємо.

Крок 7. Ділимо корж на 4 частини.

Крок 8. Сир змішуємо з ваніліном і цукром або цукрозамінником. Просочуємо кожну четвертинку.

Крок 9. Складаємо шматочки один на одного та вирівнюємо борти залишками крему.

Крок 10. Декоруємо цедрою та забираємо в холод на стабілізацію. Найкраще на ніч. Ріжемо на шматочки.

Крок 11. Частуємо близьких. Смачного!

Морквяно-сирний торт

Морквяно-сирний торт приваблює чудовим зовнішнім виглядом. Шикарне частування стане для вас чудовим варіантом для зустрічі гостей. Десерт дуже подобається як дітям, і дорослим. Найніжніший крем надає соковитості морквяного торта.

Час приготування – 2 год. 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор коричневий – 100 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сода, що гаситься лимонним соком – 1 ч.л.
  • Цукрова пудра – 3-4 ст.
  • Кориця – до смаку.
  • Сметана – 250 грн.
  • Темний шоколад – 100 грн.
  • Майонез – 2 ст.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Об’єднуємо яйця та коричневий цукор.

Крок 2. У збиту масу вводимо майонез, соду, гашену лимонним соком і борошно, що просіює. Вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Очищаємо морквину та натираємо на дрібній тертці. Додаємо в тісто.

Крок 4. Вимішуємо тісто до однорідності. Форму застеляємо силіконізованим пергаментом. Розрівнюємо. Поміщаємо в духовку, прогріту до 180 ° С на півгодини.

Крок 5. Половину шоколаду рубаємо чи ламаємо на шматочки.

Крок 6. Для крему з’єднуємо сир та сметану. Всипаємо цукрову пудру, ванілін та корицю. Пробиваємо масу занурювальним приладом до гладкості.

Крок 7. Корж, що спекся, перевіряємо на готовність зубочисткою. Виймаємо бісквіт і злегка остудити.

Дивіться також:  Шоколадний торт – 10 простих та смачних рецептів приготування

Крок 8. Ділимо гарячий пиріг на бажану кількість коржів.

Крок 9. На гарячий корж кладемо шматочки шоколаду.

Крок 10. Далі розподіляємо сирний крем.

Крок 11. У такий спосіб збираємо весь торт. Вирівнюємо залишками крему бортики та верхівку.

Крок 12. Розтоплюємо шоколад і малюємо зверху за допомогою корнетика. Присипаємо тертим шоколадом. Декор залежить від фантазії.

Крок 13. Забираємо торт стабілізуватися на кілька годин. Потім його ріжемо на порції.

Крок 14. Торт виходить соковитим.

Крок 15. Кип’ятимо чайник і частуємо десертом домочадців. Смачного!

Торт на морквяному бісквіті

Торт на морквяному бісквіті готується просто. Для крему буде потрібно вершковий сир, який надає частування незвичайний смак. Десерт виглядає неймовірно. Ідеальне частування для урочистого заходу викликає захоплення у всіх, кому пощастить спробувати його.

Час приготування – 3 год. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 70 грн.
  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Морквяне пюре – 220 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.
  • Кориця – 3 гр.
  • Вершки 33% – 70 мл.
  • Олія – ​​160 мл.
  • Цукор-пісок – 240 гр.
  • Сода – 3 грн.
  • Сіль – 3 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо соковиту морквину. Овочі знадобиться вдвічі більше зазначеної кількості, тобто. приблизно 440 грамів.

Крок 2. Натираємо на тертці коренеплоди. Перекладаємо в каструлю із подвійним дном.

Крок 3. Вливаємо воду та розміщуємо над вогнем. Уварюємо.

Крок 4. Зварений овоч подрібнюємо занурювальним приладом.

Крок 5. Готуємо інші компоненти. Об’єднуємо рослинну олію з цукром, вводимо морквяне пюре та яйця.

Крок 6. До рідкої маси висипаємо борошно, що просіює, з розпушувачем і содою. Солимо і розмішуємо до однорідності. За бажання додаємо прянощі.

Крок 7. Виливаємо тісто у форму. Можна випікати коржі по черзі або відразу, а потім розрізати на кількість шарів.

Крок 8. Поміщаємо в гарячу духовку на 15-20 хвилин при 170°С.

Крок 9. Охолоджуємо бісквітні коржі.

Крок 10. Збиваємо жирні вершки до повітряних піків. Підсипаючи цукрову пудру, продовжуємо збивати. Вводимо вершковий сир та доводимо крем до гладкості. Усі продукти мають бути холодними.

Крок 11. Просочуємо коржі кремом. У такий спосіб збираємо торт. Залишки крему змішуємо з барвником і недбалими мазками, декоруємо боки.

Крок 12. Потім вирівнюємо та отримуємо нерівномірні кольорові переходи.

Крок 13. Так само декоруємо, використовуючи барвник іншого кольору.

Крок 14. Забираємо торт у холодильник на стабілізацію. Після чого прикрашаємо ягодами чи фруктами. Смачного!

Морквяний торт з апельсиновою карамеллю

Морквяний торт із апельсиновою карамеллю виглядає дуже красиво. Процес приготування простий, досить тривалий, але цікавий. Складання торта – цікавий процес, яким зацікавляться діти. Такий торт стане улюбленим десертом. Якщо у вас чекає ювілей або урочиста подія, ці ласощі зберуть усі овації.

Час приготування – 12 год. 00 хв.

Час приготування – 1 год. 00 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 210 гр.
  • Апельсин (цедра) – 1 шт.
  • Морква – 240 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Олія – 180 мл.
  • Кориця – 6 грн.
  • Горіхи грецькі – 120 гр. (за бажанням).

Апельсинова карамель:

  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Вода – 60 мл.
  • Олія вершкове – 70 гр.
  • Вершки 33% – 70 мл.
  • Апельсиновий сік – 70мл.
  • Апельсин (цедра) – 1 шт.

Крем:

  • Цукрова пудра – 80 грн.
  • Вершки 33% – 170 мл.
  • Вершково-сирний сир – 500 гр.

Крем для вирівнювання:

  • Вершкове масло – 140 гр.
  • Цукрова пудра – 140 грн.
  • Сирний сир – 420 гр.
  • Куркума – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготовляємо складові для бісквітної основи.

Крок 2. Добре промив апельсин, знімаємо цедру.

Крок 3. Очищену моркву рубаємо на шматочки.

Крок 4. Складаємо у подрібнювач.

Крок 5. Перемелюємо морквину.

Крок 6. У миску просіюємо борошно та розпушувач.

Крок 7. Додаємо корицю.

Крок 8. Об’єднуємо компоненти.

Крок 9. В окрему миску розбиваємо яйця.

Крок 10. Додаємо цукор.

Крок 11. Збиваємо міксером.

Крок 12. Повинна вийти повітряна маса, що побіліла.

Крок 13. Знадобитися не менше 5 хвилин. Все залежить від потужності електроприладу.

Крок 14. Наливаємо олію без запаху. Продовжуємо збивати.

Крок 15. Вводимо подрібнену морквину.

Крок 16. Потім висипаємо цедру.

Крок 17. Вимішуємо віночком.

Крок 18. Додаємо сухі компоненти.

Крок 19. Поєднуємо продукти лопаткою.

Крок 20. Розливаємо тісто формами.

Крок 21. Випікаємо в гарячій духовці при 170 ° С 45 хвилин. Проткнувши зубочисткою, перевіряємо готовність.

Крок 22. Злегка остудивши, дістаємо бісквіт із форми та загортаємо в плівку. Поміщаємо у холод на 6 годин.

Крок 23. Виготовляємо продукти для карамелі.

Крок 24. Видавлюємо апельсиновий сік і проціджуємо.

Крок 25. У сотейник наливаємо воду та висипаємо цукор.

Крок 26. Розмістивши на вогні, варимо сироп, не перемішуючи.

Крок 27. Коли маса стане янтарного кольору, вводимо вершкове масло. Розмішуємо.

Крок 28. Виливаємо гарячі вершки. Добре перемішуємо.

Крок 29. Потім наливаємо гарячий сік і продовжуємо прогрівати.

Крок 30. Додаємо цедру та розмішуємо.

Крок 31. Приготовану карамель остуджуємо та проціджуємо.

Крок 32. Закриваємо плівкою в контакт і забираємо в холод.

Крок 33. Дістаємо компоненти крему. З’єднуємо вершковий сир із цукровою пудрою.

Крок 34. Додаємо холодні вершки.

Крок 35. Збиваємо до легкості, збираємо зі стін крем лопаткою.

Крок 36. Кулінарні мішки наповнюємо карамеллю та кремом.

Крок 37. Бісквіти ріжемо на коржі.

Крок 38. Корж намазуємо кремом, у центр кладемо карамель.

Крок 39. У такий спосіб збираємо торт. Забираємо у холод на стабілізацію години на 4.

Крок 40. Готуємо крем для вирівнювання. Продукти мають бути кімнатної температури.

Крок 41. Збиваємо вершкове масло|мастило| до пишності. Додаємо цукрову пудру. Продовжуємо збивати.

Крок 42. Потім вводимо сир та об’єднуємо компоненти на мінімальній швидкості.

Крок 43. Для гарного кольору додаємо куркуму. Розмішуємо.

Крок 44. Використовуючи крем, вирівнюємо торт.

Крок 45. За бажанням робимо візерунки.

Крок 46. Прикрашаємо фруктами чи ягодами.

Крок 47. Готовий торт ріжемо на шматочки та запрошуємо гостей. Смачного!