Начинка для пельменів – 9 рецептів, як приготувати смачну і соковиту начинку для домашніх пельменів

Готуємо з грибів

Для такої начинки підійдуть будь-які гриби: і печериці, і лісові. Не варто використовувати тільки маринований продукт.

Інгредієнти:

  • гриби – 350 — 400 г;
  • ріпчаста цибуля – 2 головки і половина пучка зеленого;
  • олія без запаху;
  • кам’яна сіль.

Приготування:

  • Якщо використовуються лісові гриби, то першим ділом їх треба відварити в 3 – 4 водах без солі.
  • Злити рідину і відправити на сковороду разом з подрібненим білим цибулею. Посолити і готувати до зарум’янювання. Печериці можна відразу чистити і смажити з цибулею.
  • Додати трохи остигнула масу подрібнений зелений лук. Перемішати.

На відміну від страви із м’ясною начинкою, частування з таким наповненням можна їсти навіть під час посту. Сподобається вона і вегетаріанцям.

Дивіться також:  Паста з печерицями у вершковому соусі – 10 рецептів приготування