Готуємо з грибів
Для такої начинки підійдуть будь-які гриби: і печериці, і лісові. Не варто використовувати тільки маринований продукт.
Інгредієнти:
- гриби – 350 — 400 г;
- ріпчаста цибуля – 2 головки і половина пучка зеленого;
- олія без запаху;
- кам’яна сіль.
Приготування:
- Якщо використовуються лісові гриби, то першим ділом їх треба відварити в 3 – 4 водах без солі.
- Злити рідину і відправити на сковороду разом з подрібненим білим цибулею. Посолити і готувати до зарум’янювання. Печериці можна відразу чистити і смажити з цибулею.
- Додати трохи остигнула масу подрібнений зелений лук. Перемішати.
На відміну від страви із м’ясною начинкою, частування з таким наповненням можна їсти навіть під час посту. Сподобається вона і вегетаріанцям.