Начинка для пиріжків – 10 дуже смачних рецептів начинок для пиріжків з дріжджового тіста

Начинка для пиріжків – це те, за що ми так любимо апетитні та рум’яні частування. Начинити домашні пиріжки можна різними продуктами: як солоними, і солодкими. Найкращі ідеї шукайте в нашій перевіреній кулінарній добірці з десяти дуже смачних рецептів приготування начинок із дріжджового тіста з покроковими фотографіями.

Начинка для пиріжків із дріжджового тіста з яйцем та зеленою цибулею

Начинка для пиріжків із дріжджового тіста з яйцем та зеленою цибулею – це дуже смачна та апетитна кулінарна ідея. Пиріжки з такою начинкою відрізняються особливою соковитістю та апетитним ароматом. Обов’язково спробуйте приготувати просту начинку, яка сподобається всім вашим рідним.

Інгредієнти:

на – 12 порції

  • Яйце куряче – 5 шт.
  • Цибуля зелена – 100 гр.
  • Сіль – 1 ч.л.

Процес приготування:

Як приготувати начинку для пиріжків? Заливаємо курячі яйця водою в каструлі, доводимо до кипіння і після варимо приблизно 10 хвилин.

Для швидкого остигання відварені яйця занурюємо у крижану воду та очищаємо від шкаралупи.

Далі яйця нарізаємо невеликим кубиком ножем. Намагаємося не кришити продукт, а акуратно нарізати.

Промиваємо та просушуємо зелену цибулю. Дрібно рубаємо зелень ножем і перекладаємо до яєць.

Солимо продукти та обережно перемішуємо.

Порційно розкладаємо масу шматочками дріжджового тіста і ліпимо пиріжки.

Начинка для пиріжків із дріжджового тіста з яйцем та зеленою цибулею готова. Починайте подальші приготування!

Начинка для пиріжків із дріжджового тіста з капустою

Начинка для пиріжків із дріжджового тіста з капустою відрізняється особливою соковитістю. Такі пиріжки виходять дуже смачними, апетитними та поживними. Приготувати таку овочеву начинку дуже легко. Детальні кулінарні рекомендації шукайте у нашому рецепті.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Вода – 25 мл.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Беремо для приготування потрібні продукти за запропонованим списком вище. З білокачанної капусти видаляємо верхнє листя і зрізаємо качан. Моркву та цибулю очищаємо, обдаємо під водою.
  2. Підготуємо основний продукт – свіжу капусту. На обробній дошці нарізаємо капусту смугами, а потім шаткуємо дрібним кубиком. Капустяну заготовку перекладаємо в миску, солимо за смаком і перетираємо руками до виділення вологи.
  3. У сковороді розігріваємо олію. Перекладаємо на сковороду подрібнену капусту. Перчимо її до смаку.
  4. Капусту відразу ж доповнюємо натертою морквою і подрібненою цибулею.
  5. Вміст на сковороді перемішуємо та обсмажуємо протягом шести хвилин.
  6. Капусту посипаємо цукром і вливаємо трохи кип’яченої води, перемішуємо.
  7. Капусту для начинки гасимо на сковороді приблизно 10 хвилин. Періодично склад начинки перемішуємо.
  8. Начинка для пиріжків із дріжджового тіста з капустою готова!

Яблучна начинка для пиріжків

Яблучна начинка для пиріжків – це просте та смачне рішення для сімейного чаювання або святкових посиденьок. Спробуйте урізноманітнити вашу домашню випічку нашою цікавою, ароматною та неймовірно соковитою начинкою. Усі секрети приготування читайте у рецепті нижче.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Дивіться також:  Торт «Естерхазі» класичний – 8 рецептів у домашніх умовах

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яблуко очищене – 0,8 кг.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Олія вершкове – 30 гр.
  • Кориця мелена – 0,5 ч.л.
  • Крохмаль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

  1. Прогріваємо сковорідку на плиті. Занурюємо сюди шмат вершкового масла і розтоплюємо на невеликому вогні.
  2. У розтоплену олію всипаємо половину цукрового піску – 40 грам.
  3. Яблука обдаємо водою, обсушуємо і ріжемо кубиком. Викладаємо інгредієнт на розтоплену олію із цукром. Готуємо близько семи хвилин, періодично помішуючи.
  4. Далі продукт у сковороді посипаємо ароматною меленою корицею.
  5. Також посипаємо яблучну масу крохмалем, його попередньо вимішуємо з цукром, що залишився.
  6. Дбайливо вимішуємо і готуємо ще одну хвилину, потім відразу вимикаємо вогонь.
  7. Яблучна начинка для пиріжків готова. Починайте ваші частування!

М’ясна начинка для пиріжків із дріжджового тіста

М’ясна начинка для пиріжків з дріжджового тіста за нашим рецептом виходить неймовірно ситною, смачною та соковитою. Такі пиріжки займуть гідне місце на вашому обідньому столі, також їх можна подавати як апетитне перекушування. Для начинки використовуйте нашу покрокову ідею!

Час готування – 1 година 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 гр.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Лавровий лист – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. Вибираємо шматочки свинячої та яловичої вирізки – для пиріжків необхідне чисте м’ясо без кісток та жиру. Промиваємо його під водою.
  2. Шматочки свинини та яловичини кладемо в каструлю та заливаємо водою. Всипаємо дві чайні ложки солі і кладемо одну цибулину, звільнену від лушпиння. Сюди ж занурюємо горошини перцю та лавровий лист.
  3. Доводимо м’ясо в запашному бульйоні до кипіння, знижуємо вогонь і варимо одну годину, прикривши кришкою. Далі м’ясо остуджуємо.
  4. Цибулини, що залишилися, очищаємо і дрібно рубаємо кубиком.
  5. Прогріваємо сковорідку з олією і обсмажуємо на ній цибулю до невеликого рум’янцю.
  6. Обсмажену цибулю перекладаємо зі сковороди в чашу блендера разом із олією. Перемелюємо продукт.
  7. Охолоджене відварене м’ясо пропускаємо через м’ясорубку.
  8. Отриманий фарш викладаємо у сковорідку. Сюди ж кладемо перемелену цибулю.
  9. Гасимо масу під кришкою 10 хвилин. Вливаємо трохи бульйону, у якому варили м’ясо. Достатньо влити менше склянки бульйону.
  10. Порційно розкладайте начинку по заготовках із дріжджового тіста і ліпіть пиріжки.
  11. М’ясна начинка для пиріжків із дріжджового тіста готова!

Картопляна начинка для пиріжків, смажених на сковороді

Картопляна начинка для пиріжків, смажених на сковороді – це дуже смачна та поживна кулінарна ідея. Пиріжки з такою начинкою послужать чудовим перекушуванням або обіднім частуванням для всієї родини. Крім того, картопляна начинка вважається однією з найпростіших і найшвидших у приготуванні.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,5 кг.
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Сіль – 2 ч.л.

Процес приготування:

  1. Добре очищаємо картоплю від шкірки та всіх чорних цяток, якщо такі є. Далі бульби промиваємо і обробляють на половинки, четвертинки, щоб прискорити процес варіння.
  2. Підготовлену картоплю викладаємо в каструлю та заливаємо водою. Доводимо до кипіння і далі нагрівання плити знижуємо. Додаємо сіль.
  3. Варимо картоплю до м’якості і зливаємо рідину. У картоплю викладаємо шматок вершкового масла|мастила|.
  4. Розминаємо картопля з олією для отримання пюре.
  5. Яйця варимо до готовності приблизно 10 хвилин після закипання води. Охолоджуємо яйця, очищаємо та нарізаємо кубиком.
  6. З’єднуємо картопляне пюре з яєчними кубиками, розмішуємо. Пробуємо на сіль і, за потреби, її додаємо.
  7. Картопляна начинка для пиріжків, смажених на сковороді готова!
Дивіться також:  Овсяноблін класичний - 10 рецептів приготування вівсянобліну для правильного харчування (ПП)

Начинка для пиріжків із рисом

Начинка для пиріжків з рисом – це дуже ситна та смачна кулінарна ідея. З такою начинкою пиріжки можна сміливо подавати до обіду або вечері. Беріть на замітку наш рецепт із покроковими фото. З ним приготувати таку рисову начинку буде дуже просто.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Рис – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

  1. Дістаємо потрібні продукти для виготовлення апетитної начинки. Вимірюємо необхідну кількість рису.
  2. Промиваємо рис та варимо його близько 10 хвилин, до повної готовності варити не потрібно. Далі продукт вивантажуємо на сито.
  3. Відварюємо яйця до готовності. Процес триватиме приблизно 10 хвилин.
  4. Очищаємо варені яйця та подрібнюємо їх ножем.
  5. З’єднуємо напівготовий рис із яєчними кубиками. Посипаємо продукти сіллю.
  6. Добре перемішуємо масу для начинки.
  7. Начинка для пиріжків із рисом готова. Починайте подальші приготування!

Дуже смачна начинка для пиріжків із грибами

Дуже смачна начинка для пиріжків з грибами точно урізноманітнить ваш домашній стіл. Таку начинку легко приготувати, тому обов’язково запам’ятовуйте наш рецепт. Готові пиріжки з грибним наповненням вийдуть неймовірно смачними, соковитими та поживними.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Гриби печериці – 200 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Готуємо продукти за списком. Печериці добре промиваємо під водою.
  2. Подрібнюємо цибулю кубиками. Відправляємо овоч у прогріту з олією сковороду. Смажимо до м’якості кілька хвилин.
  3. Сюди ж відправляємо дрібно посічені гриби. Вимішуємо продукти.
  4. Готуємо цибулю із грибами ще п’ять хвилин, розмішуючи лопаткою.
  5. До цибульної зажарки додати фарш.
  6. Посипаємо продукти в сковороді сіллю та перцем.
  7. Готуємо начинку на маленькому вогні ще 10 хвилин. У процесі масу постійно розмішуємо лопаткою.
  8. Дуже смачна начинка для пиріжків із грибами готова. Використовуйте за призначенням!

Сладка начинка для пиріжків із дріжджового тіста

Солодка начинка для пиріжків із дріжджового тіста – це просте та смачне рішення для сімейного чаювання чи приходу гостей. Спробуйте урізноманітнити вашу домашню випічку нашою цікавою начинкою. Усі секрети приготування читайте у покроковому рецепті.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 150 гр.
  • Персики – 3 шт.
  • Арахіс подрібнений – 2 ст.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Ванілін – 1,5 гр.
Дивіться також:  Класичне хачапурі по-мегрельськи – 10 рецептів мегрельського хачапурі в домашніх умовах

Процес приготування:

  1. Для начинки промиваємо персики, надрізаємо їх і зсередини обережно витягаємо кісточки.
  2. Очищені плоди обробляємо на половинки.
  3. Половинки поділяємо на часточки тонші.
  4. У каструлі доводимо до кипіння невелику кількість води із цукровим піском. В сироп викладаємо фруктові часточки.
  5. Проварюємо часточки до м’якості, потім їх остуджуємо, дістаємо з сиропу і нарізаємо меншими шматочками.
  6. Відміряємо необхідну кількість сиру.
  7. З’єднуємо сир із підготовленими персиковими шматочками, починаємо вимішувати.
  8. Дробимо арахіс у кавомолці або ножем.
  9. Відправляємо горішки у загальну масу. Посипаємо все це запашним ваніліном і розмішуємо.
  10. Солодка начинка для пиріжків із дріжджового тіста готова. Наповнюйте дріжджові пиріжки!

Начинка з курячої печінки для пиріжків

Начинка з курячої печінки для пиріжків – дуже поживна, яскрава за смаком і корисна ідея для домашнього столу. Такі пиріжки можна сміливо подавати до обіду чи вечері у родинному колі. Приготувати апетитну заготівлю з курячого субпродукту дуже просто, спробуйте!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – до смаку.
  • Соус соєвий – 3 ст.
  • Рис – 100 грн.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. Курячу печінку промиваємо під водою і обробляють на невеликі шматочки.
  2. Шматочки субпродукту складаємо у глибоку ємність. Поливаємо соєвим соусом, розмішуємо і забираємо маринуватися на 15 хвилин.
  3. Прогріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди печінку у соєвому соусі. Смажимо протягом 10 хвилин. Періодично шматочки перевертаємо.
  4. Готовий курячий субпродукт остудити і натирати на великій тертці. Також можна використовувати м’ясорубку.
  5. Невелико ріжемо цибулю, моркву та часник. Смажимо овочі до рум’янцю у сковороді, де раніше смажили печінку. Міняти масло не потрібно.
  6. Викладаємо овочі в печінкову масу. Також приєднуємо окремо відварений рис, розмішуємо.
  7. Начинка з курячої печінки для пиріжків готова. Починайте подальше приготування пиріжків!

Начинка для пиріжків із квашеної капусти

Начинка для пиріжків із квашеної капусти – це дуже смачна та апетитна кулінарна ідея. Пиріжки з такою начинкою відрізняються особливою соковитістю та приємною кислинкою. Обов’язково спробуйте приготувати просту капустяну начинку, яка легко стане однією з ваших коханих.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. Підготуємо головні продукти для приготування начинки: кислу капусту, цибулю, моркву, олію та спеції.
  2. Подрібнюємо ножем одну ріпчасту цибулину, моркву пропускаємо через тертку – отримуємо дрібну стружку.
  3. Прогріваємо сковорідку з олією. Занурюємо сюди подрібнену цибулю з тертою морквою. Смажимо до м’якості.
  4. Доповнюємо овочі квашеною капустою, розмішуємо вміст сковороди. При необхідності доливаємо олію.
  5. Томимо всі компоненти разом на низькому вогні, доповнюємо цукром, меленим перцем.
  6. Томимо овочеву масу протягом 20-25 хвилин, іноді помішуючи.
  7. Начинка для пиріжків із квашеної капусти готова. Радуйте себе та близьких апетитними домашніми пиріжками!
Прокрутка до верху